[REQ] Toggle switches in pulldown

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by amontem, Jun 14, 2011.

?

Would you like to see toggle switches in the pulldown?

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
  1. amontem

    amontem New Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Hayward, CA
    Ratings:
    +0
    Would it be possible to implement toggle switches in the pulldown a la Cyanogenmod (shown below) or the samsung galaxy phones? I used to use an app called "Widgetsoid" which had this as a feature, but unfortunately it doesn't work on the gingerbread ROMs.

    Loving the ROM as it is, just thought this would be awesome.
     

    Attached Files:

  2. sonicxtacy02

    sonicxtacy02 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    i would absolutely love this
     
  3. ThaiBoy02

    ThaiBoy02 Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I would LOVE to see this feature implemented as well
     
  4. jonlutz217

    jonlutz217 Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i agree, i loved using widgetsoid before. having that option again would be nice
     
  5. Dream

    Dream Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This along with music controls from the lock screen would be fantastic!
     
  6. GeLopez

    GeLopez Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +8
    i am one of the weird ones that like a clean look without any more stuff
     
  7. TheJester34

    TheJester34 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dunlap, TN
    Ratings:
    +0
    I wouldn't mind that at all. I hate the widgets for the home screens, but I also hate having to go through the menus to turn bluetooth and stuff on
     
  8. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Dl the app notification toggle. Works great! Or use the app widgetsoid. I have them in my pulldown now

    Droid 2 Liberty GB v0.8-Gingercomb Juiced
     
  9. Dullawolf

    Dullawolf Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    I think it would be sweet to see the toggles in the pull down.
     
  10. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Yup it looks great and saves me room on my home screen

    Droid 2 Liberty GB v0.8-Gingercomb Juiced
     
  11. cowboydroid

    cowboydroid New Member

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Would love to have this as well. I also used to use Widgetsoid for this very thing, but it doesn't work with GB...for some reason.
     
  12. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Try notification toggle. It should work on gb. Its not as efficient as CM because it's in the ongoing part rather than above it

    Droid 2 Liberty GB v0.8-Gingercomb Juiced
     
Search tags for this page

droid x pull down toggles

,
notification toggle in pulldown