[Release] Succulent Desire v 6.5

Discussion in 'Droid Concepts' started by woodyman, Jul 7, 2010.

  1. woodyman

    woodyman Senior Member
    Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,610
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +4
  2. sudermatt

    sudermatt Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    These old eyes

    I installed the themed rom first, and just can't read the font well enough.
    Then installed the stock rom. But the font didn't change.

    ...is there a way I can go back to the stock font?

    Thanks,
    Matt
     
  3. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you wipe before installing stock rom? Just a thought...
     
  4. sudermatt

    sudermatt Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I did not wipe...I was hoping I wouldn't have to....didn't seem necessary

    Is thyere a way withiut wiping?
     
  5. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm not sure, but you should really wipe anytime you want to go from theme to non-theme...to avoid issues or leftovers lol
     
  6. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5


    your right as long as your coming from another froyo rom there is no need to wipe unless your having issues. if you want to change font's heres the easiest way to do so

    download this metamorph zip.
    Download

    unzip that file then place the unzipped folder on your SD card in your "android themes" folder

    open metamorph on the phone then select pick existing theme select the fonts folder.... then scrolldown till you see a file called skaggzfont0.9.1.xml

    this will bring up a list of all available fonts scroll down till you find "Sub Theme: Stock_Font.cpy" select that then hit "apply it" after its done it will ask you to reboot and your done.


    if you want to see what the other fonts look like you can go here to see an image of each.
    Fonts - Skaggz Hackz

    if you dont have metamorph its free in the market.
     
  7. sudermatt

    sudermatt Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    EWE ROQUE! That did it....thanks again

     
  8. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5

    anytime... glad it worked..
     
  9. jmims

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0
    Love this ROM. By far the best and fastest I've tried thus far. I usually run a series of 3-5 Quadrant tests to see what kind of score I can top out at; with this ROM I netted a new high of 1785 (using P3's LV 1.25). However I did run into a few kinks: 1) I also have been experiencing the location issue with the browser; 2) I could not get Email to accept any manual settings for an account, something about not getting a secure connection; 3) The YouTube HQ app would not properly play any videos... I usually got a blank screen with audio or no play at all. I fixed the latter two by pulling working apks from another ROM and replacing them in this one. Haven't tried fixing the Browser issue that way, so I don't know whether or not it would work. I supposed I could try and report back. All in all, this is a great ROM and I've kept this one loaded up longer than any other I've tried; I plan to stick with it for a while.
     
    #105 jmims, Jul 13, 2010
    Last edited: Jul 13, 2010
  10. IndyCross

    IndyCross New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone get a solid fix on the location problem? My maps (unless I'm using GPS) nor my weather & news apps can find my location.
     
  11. jmims

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0
    I tried pushing a Browser.apk pulled from another ROM, but that did not fix the location issue. All other GPS functions work, for me, though.
     
  12. IndyCross

    IndyCross New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Here Here!

    That's the same issue I'm having. If I turn my GPS on, everything works great, but without it on, nothing can find my location. Something's missing. I just got a PM from Woodyman and he told me to download a market fix, but 1) my market is just fine and 2) I don't see anyone else talking about that on any other forms. I guess I just don't see how a market fix would affect the location.apk

    Anyone know where I can get that fix, or just the com.google.android.location apk?