Razr ics q2 world wide except

Discussion in 'Droid RAZR' started by KGreis, Mar 25, 2012.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. KGreis
    Offline

    KGreis Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    THE US! why do they do this to us? I mean even Canada is getting it before us! We were all told Q1 then after the date passed moved to Q2 now its not available for the public to know i understand it takes time to release these things but seriously they have a vid of a guy using ics on his razr on YouTube so its obviously functional so why flip us the proverbial bird and. Give us our just dessert? Any thoughts?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  2. djspy
    Offline

    djspy Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    643
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    N. California
    Ratings:
    +14
    i think big red has a hand in this. maybe they dont like the ICS feature of letting you freeze apps.
  3. KGreis
    Offline

    KGreis Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Its rediculous

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  4. pinoy_92
    Offline

    pinoy_92 Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    266
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +14
    its old news, but yea. verizon probably has something to do with it. then again, im content with gb.
  5. justin82
    Offline

    justin82 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3,692
    Likes Received:
    212
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +212
    BIG RED is the issue ..i would bet on it