[Opinion] Galaxy 3 upgrade: What have you noticed different?

Discussion in 'Samsung Galaxy S3' started by Shadez, Dec 14, 2012.

  1. Crankintopwater69

    Crankintopwater69 Senior Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,878
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Greensboro,NC
    Ratings:
    +90
    Lol!!!,oooh it was tested.3+mths



    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
     
  2. sforsyth01

    sforsyth01 New Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    I don't have that issue at all. Was able to delete pages with no issue at all.

    What I find weird is as I am typing the letters appear in the right time but the buttons have a major delay in the showing of them being pressed... They appear to be pressed well after the letter appears on the screen.
     
  3. Crankintopwater69

    Crankintopwater69 Senior Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,878
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Greensboro,NC
    Ratings:
    +90
    I think you'll like flow beta.



    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
     
  4. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    I'm having the same issue. If you figure out the problem let me know what it was please. I've tried everything possible
     
  5. X5collins

    X5collins New Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Will do. I bet it takes another update. Already removed battery and everything I know to do.
     
  6. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Got it. Go to developer options. Put animation scale to a number (1 or whatever)...change it from what it is now. Then go back and try it.

    Change your animation scale back after if it works if you want.
     
  7. hustler616

    hustler616 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    E-Town IN
    Ratings:
    +0
    This is my biggest problem, very frustrating for me!
     
  8. dlc1265

    dlc1265 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Grosse Pointe, Michigan
    Ratings:
    +0
    Thats it! Thanks!
     
  9. k1ngr4t

    k1ngr4t Senior Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33
    Ok, I'm going to come out and say it......

    At this point.....I'm not a big fan of the JB update. No flash, it's ruined a lot of my settings, both for stock and those that relate to third party apps, I don't like the notification bar, battery drain has increased, reception is the exact same, and for some reason my memory use is never as good. On average it used to be around .6/2gb. Now it's been closer to .1/2gb. Still runs fine, but it's cuttin' it pretty close there...
     
  10. X5collins

    X5collins New Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Awesome. It worked. I did have to restart my phone for it to work but it worked.
     
  11. kyle10

    kyle10 Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    If your willing to root your phone you can get Google wallet now. U need it rooted. U need an unlocked bootloader. And a deodexed rom. Then you can get Google wallet by this http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2024460
     
  12. k1ngr4t

    k1ngr4t Senior Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33
    Yeah I dunno, though Google wallet is cool, it's like S-Beam. It just doesn't have that great of a purpose yet. And unfortunately I don't really want to unlock my bootloader, but I am already rooted.

    Besides, we shouldn't have to unlock/root to get a feature that was promised to us. Especially since it's not the only one missing. So the lack of things we don't have but should is another disappointment about JB.
     
  13. kyle10

    kyle10 Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Why don't ya wanna unlock your bootloader? And yeah I'm sure they will come up with it sooner or later. (Probably later) im sure it will just take time.
     
  14. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    Sorry you don't like jelly bean. The flash is nothing new. A majority of people knew that there wouldn't be flash. Adobe pulled out for all phones running jelly bean. I had the same issue with my battery. I did a factory reset and all of the issues I was having were fixed. My reception has improved significantly.
     
  15. Crankintopwater69

    Crankintopwater69 Senior Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,878
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Greensboro,NC
    Ratings:
    +90
    I dont understand,why you didnt know about flash and JB.I see at the end you said,still runs fine,so dont worry,BE HAPPY!!!!!:yeahbaby01:
     
Search tags for this page
galaxy s3 new update screws up text messaging
,
galaxy s3 text tone cut short
,
key pad screwed up on samsung galaxy 3 texting
,
multitasking split screen 4.0.4 s3
,
samsung galaxy s3 text msgs messing up
,
split screen for rooted g3
,
time is messed up on galaxy s3
,
touchwiz home has stopped galaxy s3
,
unfortunately touchwiz has stopped
,

unfortunately touchwiz home has stopped galaxy s3