News and Weather App Fail

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by Sal, Jun 16, 2010.

  1. seanm1211

    seanm1211 Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    there are a few people here at work that have unrooted droids i will go look in a second.
     
  2. seanm1211

    seanm1211 Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yea unrooted phones are doing it also
     
  3. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,417
    Likes Received:
    210
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +211
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69
    I stil blame it on the hypnotoad...
     
  4. REARless

    REARless Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh
    Ratings:
    +0
    The Hynotoad knows and controls ALL. He has no need for the News and Weather App.
     
  5. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,417
    Likes Received:
    210
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +211
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69
    Correct.. he just doesnt want anyone else to have it tho!
     
  6. elektronikbadger

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Ratings:
    +0
    I'm running "stock" 2.2 w/root. I flashed back to 2.1 stock rooted(Pete's) and it didn't work either.

    I guess we'll just have to wait for Google to fix it... That was my favorite widget too...
     
  7. armeddroid

    armeddroid Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,637
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Traffic Capital
    Ratings:
    +30
    Confirmed error on unrooted here too.
     
  8. Nicky

    Nicky New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    GA
    Ratings:
    +0
    Unrooted in Atlanta, same here. Whew, glad to find this. I'm a newbie and thought I had already broken my new toy!
     
  9. GeLopez

    GeLopez Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +8
    can you guys make sure this is checked

    there are 2 options for gps that need to be checked
    settings/location&security/Use wireless networks/agree
    settings/privacy/Use my location/agree

    recycle the widget

    just an idea.. good luck
    mmine is workiung in dallas tx
     
  10. Nicky

    Nicky New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    GA
    Ratings:
    +0
    Checked and both are turned on, still no luck.
     
  11. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Just had my wife try on her stock Droid. She could bring it up but no temperature.
     
  12. JimmyD

    JimmyD Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Weird... I just came into the forums today specifically to search for a thread like this and found it... because a friend of mine who just bought his Moto Droid (totaly stock, not-rooted) a few weeks ago is having this exact issue.

    For whatever reason, I'm not having this issue on my (stock, not-rooted) Droid though.

    Does anyone know if there are any major (or even minor) mass system updates on any specific Verizon phone? Like a mass update push to a certain model or something that *might* (pure speculation) affect the network stability?

    I dunno...
     
Search tags for this page
android news and weather app force close
,
android news and weather app network error
,
google news and weather app
,
google news and weather app network error
,
google news and weather app not working
,

google news and weather network error

,
news & weather network error solution
,
news and weather app network error
,
news and weather network error
,
weather widget network error