News and Weather App Fail

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by Sal, Jun 16, 2010.

  1. SoDroid

    SoDroid Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine worked fine yesterday (6/16/10), as of this morning its a no go.

    I'm running JRummy Kangerade, Cyan, 1.2 ULV Chevy, and am in Denver, CO.
     
  2. dboss007

    dboss007 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    Same issue as everyone else going on 2 days now. Definitely very annoying.
     
  3. Sal

    Sal Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    D.C.
    Ratings:
    +0
    S
    Clicked that link. Not exactly sure what it means. But at least it's good to know something. Thanks! : )
     
  4. deadernie

    deadernie Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Today's forcast. . .lows in the network error, and highs in the try again laters. Tonight and tomorrow continued try again laters with a good chance of frustration.
     
  5. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,865
    Likes Received:
    309
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +319
    I just checked a co workers Droid, who has no idea what a rooted droid is, and hers does not work either.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  6. misterSelf

    misterSelf Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same issue as everyone, but I first noticed it with the Places Directory app (by Google). I originally thought it was because my Droid was rooted, but my wife (who also has a Droid, non-rooted) has the same issue.
     
  7. gas34

    gas34 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Suffolk County, NY
    Ratings:
    +0
    same problem here in NY. hasnt worked since yesterday. Force refresh doesnt update any data.Its displaying old news. Also noticed since yesterday that my battery is at 70% after 14 hours on time. Usually its around 40-50%. Probably due to less network activity since the widget isnt updating.

    Just my .02

     
    #67 gas34, Jun 17, 2010
    Last edited: Jun 17, 2010
  8. Ilene Dover

    Ilene Dover New Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This is so strange. I just got my Droid Sat and the app hasn't worked for me at all, yet my husbands is. Strange!! He keeps telling me how cool it is and mine just says network error, try again later.:(
     
  9. ursine1

    ursine1 New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Dead here too. Chicago. Since yesterday. Motorola Droid 2.1 non-rooted.
     
  10. Googleaddict

    Googleaddict Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Denver Colorado
    Ratings:
    +0
    Dead here also, Aurora Colorado.
     
  11. jaed569

    jaed569 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Are you guys using Froyo? I downgraded back to 2.1 and it's working again. No idea what the issue was.
     
  12. stragabenz

    stragabenz Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Im on Cyanogenmod 5.0.7.1 and it hasnt been working for the past two days, in Orlando, FL. Anyone know whats going on, server still down? How can we get it working? one of my favorite widgets.

     
Search tags for this page
android news and weather app force close
,
android news and weather app network error
,
google news and weather app
,
google news and weather app network error
,
google news and weather app not working
,

google news and weather network error

,
news & weather network error solution
,
news and weather app network error
,
news and weather network error
,
weather widget network error