Motorola updates Bionic ICS Update Schedule

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by sk102704, Sep 22, 2012.

  1. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    I totally agree. Mine was spitting fire even stuck on 1 Ghz. With the oc forced to 1.2 Ghz it's crazy, 3000 quadrant crazy.
     
  2. sd1droid

    sd1droid New Member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea these are the quadrant scores on a stock bionic... 3000 for ics is a huge boost.
     
  3. Just_AGuy

    Just_AGuy Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    179
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    33
    Location:
    Southern New Hampshire
    Ratings:
    +1
    Yes I was going to say that too. I got 1.2 Ghz when I flashed ICS.
     
  4. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    I was in the 2300s on gb, oced to 384 gpu, 1.266 cpu, both cores activated
     
  5. puckalicious

    puckalicious New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    The Great State of MI
    Ratings:
    +0
    Yeah I just recorded a score of 2993. Apparently this is a great score but sometimes benchmarks don't have any bearing on how an OS 'feels' to the end user. And to me it does not 'feel' any faster than when I was on GB. Occasional homescreen stutters, and frequent game stutters in Angry Birds and Stupid Zombies. This is where iOS shines... it is snappy to the end user even though the hardware or benchmarks are not the best.

    Looking forward to someday getting JB on my Bionic though!
     
  6. symbiontsoul

    symbiontsoul Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    man im on .246 and still only get 1ghz
     
  7. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    That's fixable. PM me this evening, I can help.
     
  8. sargentmajord

    sargentmajord Silver Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    2,195
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +16
  9. radjazz

    radjazz New Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How do I see what speed my cpu is on ics? Just wanted to see if I have the 1 or 1.2
     
  10. NoClue48

    NoClue48 Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Planet Earth
    Ratings:
    +0
  11. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    Or cpu master, or rom toolbox, lots of free solutions to check clockspeed
     
  12. radjazz

    radjazz New Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I took what you said and ran the Quadrant. First off, it killed my battery. I had about 40% on the phone when I ran it the first time and it put me at a 1Ghz processor with a 2305 score. I got a notification that my battery was going dead after the test. I guessed it was a bug or issue so I restarted the phone (no battery pull) and I was at 5% battery. So I borrowed a charger from a friend at work and let it sit for a while. When I got home, I let it charge up to 100%. Started the program again and I am at a 2907 score with a 1.2Ghz cpu... I am now the anomaly in the CPU equation. I have had both the 1 and 1.2 on the same phone in under 24 hours with no change to anything except restarting the phone without a battery pull. here are the 2 results....
    View attachment 56343 View attachment 56344
    I am confused. Once again, this is the same phone with no changes to anything in under 3 hours of the 2 tests. I recall that some people have thought that the 1.2 and 1Ghz processor had something to do with a test that was run at install, yet I have had both on the same phone in under 3 hours. So that's what i have for you to chat about. :biggrin:
     
Search tags for this page

motorola update schedule