[MOD][PATCH][GUIDE]Patch to fully enable GSM on every Rom (XT912 VZW)

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by Mentor.37, Jul 21, 2013.

  1. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This is a patch to fully enable GSM on every rom and on every Android version.

    This patch will enable:
    -GSM
    -SMS
    -MMS
    -3G Data
    -USSD Code

    The patch and the guide are available here.
  2. Balthasar85
    Offline

    Balthasar85 New Member

    Joined:
    Dec 7, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could you fix it for cm-10.2 (Android 4.3), please?

    CIAWA
  3. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This version should work on cm 10.2 too, have you tried it?
  4. darkpikasso
    Offline

    darkpikasso New Member

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi there

    Can I apply it even runing stock rom?
    Thanks
  5. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yes, you can.
  6. hendrali
    Offline

    hendrali New Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I successfully installed the patch into CM 10.1.2 in my motorola droid razr. And the GSM signal and data is back. But there's a problem though when I switched back to CDMA I only got 1x signal instead of 3G/Evdo signal. Even in stock rom all i got is 1x cdma signal. Can you fix it? thanks
  7. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I'm sorry but i can't.
  8. trojan28
    Offline

    trojan28 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nice info, will try later
  9. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    update

    The patch has been updated.
  10. Bratster2
    Offline

    Bratster2 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SLO CA
    Is this patch for US gsm networks (T-Mobile, att) or just fixing non US gsm?
  11. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    In US GSM is locked in the RIL so i can not unlock it, I'm sorry.
  12. Bratster2
    Offline

    Bratster2 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SLO CA
    That's what I thought, just wasnt sure.
  13. s27moto
    Offline

    s27moto New Member

    Joined:
    Nov 5, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tehran - Iran
    that's cool men ilovedf
  14. tortoracer
    Offline

    tortoracer New Member

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    question, is this to use both? or is this to use gsm instead completely?

    if its using both then its a no-brainer, but i have great service for the most part already
  15. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    You will only use the gsm.
  16. ahmadatefahmad
    Offline

    ahmadatefahmad New Member

    Joined:
    Feb 18, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    after installing the patch i go to "Phone Info" i found "GSM service : out of service" and the sim does not work.... is this patch enables gsm every where around the world ? am from egypt
  17. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    The xt912 is gsm locked only in US, the patch should work in egypt. You can try restoring the radio with fastboot file if you do not have signal.
  18. ahmadatefahmad
    Offline

    ahmadatefahmad New Member

    Joined:
    Feb 18, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have droid bionic xt875 (i just noticed that this post is about xt912 but i guess the same patch would work for me)
    after installing the patch its keeps showing this message "unfortunately, the process com.android.phone has stopped"
    how can i restore the radio with fastboot file ?
    i'm sorry am new in this stuff
  19. Mentor.37
    Offline

    Mentor.37 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    You can try with a factory reset to solve the fc.
    About the restore you can search in the forum.
Search tags for this page
3g patch android
,

droid 4 gsm

,
droid 4 gsm rom
,
droid razr xt912 gsm
,
droid razr xt912 gsm rom
,

gsm patch

,

gsm patch xt912

,
patch xt912
,
patxh for gsm network
,

xt912

,

xt912 gsm

,

xt912 gsm patch

,
xt912 on t mobile
,

xt912 roms

,

xt912 us gsm