Lock screen

Discussion in 'Droid X Roms' started by mikehal38, Jan 29, 2011.

  1. dopeskwyd

    dopeskwyd Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kekaha, HI
    Ratings:
    +2
    I just don't see the point. Three years on android and i've always wanted to be rid of it. If I hit the button I want to use the phone. Just don't want that other step
     
  2. doogald

    doogald Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    431
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +42
    Well, the lockscreen is there to prevent the phone from doing something if it is powered on while in your pocket (i.e., accidental press of the power button; some notifications and events power the phone's display.) But, I agree, for those who want to disable it, it should be disableable.
     
  3. dopeskwyd

    dopeskwyd Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kekaha, HI
    Ratings:
    +2
    Figured it out. "No Lock" in the market or any of its clones. Just what I was looking for
     
  4. cmoran31

    cmoran31 New Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Interesting, my droid 3 just locked up on me yesterday. I used it in the am and when I went to use it after about 10 minutes my slide unlock was frozen. So I went to verizon and they sent me a new phone for just the price of shipping. Unfortunatly all of the data I had stored on my old phone is locked up and I haven't been able to retrieve it. Any help would be greatly appreciated!
     
  5. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    [​IMG]So I Have somehow set a pin type password on my phone and now I can't disable it. I use widget locker instead.

    It happened when I was setting up foxfi for work use. It asked me to setup the code. I thought it was just going to be used for foxfi but I guess not.

    I have a screen shot of my settings. And disable says something about administrator disabled it. I wiped data from foxfi and it didn't fix it.

    Anyone have any ideas?
    Thanks
     
  6. GVLBob

    GVLBob Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Greenville, SC
    Ratings:
    +16
    Go to screen lock settings and switch it there. You may have to remove the certificate that FoxFi created.

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 2
     
  7. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    It won't let you. Figured it out though. Hebe to clear credits under security.
     
  8. Bugbitten

    Bugbitten New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    KY
    Ratings:
    +0
    My Audible book cover shows up on my home screen. How do I stop this?
     
  9. cr6

    cr6 Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    8,292
    Likes Received:
    5,853
    Trophy Points:
    1,778
    Location:
    NW Rocky Mtn region
    Ratings:
    +6,685
    Current Phone Model:
    Galaxy S7 Edge
    Twitter:
    @dronewolfmedia
    Could you please provide us with a little more information? (or perhaps a screen shot?)
    Do you mean your "wallpaper" has been replaced with your Audible book cover? If so, I assume you've already tried to replace it by going into system settings, wallpaper, home screen and change. Let me know if I'm understanding this wrong. The title of your post says "lock screen", but your comment says "home screen", so it's important we know which one so we can correctly diagnose the issue.
    Hang in there and we'll get you fixed up. :)

    tap'n on my S5
     
  10. Bugbitten

    Bugbitten New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    KY
    Ratings:
    +0
    Sorry. Lock screen. And it doesn't always happen.

    If I am listening to a book, then next time I use the phone the lock screen has the book cover as wallpaper. If not listening to the book, then the lock screen will be normal.

    The book cover is not in my wallpapers. I don't use any wallpaper on lock or home screens.
     
  11. coryrk26

    coryrk26 Member

    Joined:
    Jan 1, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    That's the media player. It does the same thing if you're listening to Google Play or Pandora
     
    • Like Like x 1
  12. Bugbitten

    Bugbitten New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    KY
    Ratings:
    +0
    Can I turn off the wallpaper?
     
Search tags for this page

lock screen on android phones that allow add ons

,

pardus hd rom can't change lock screen