Launcher pro

Discussion in 'Thunderbolt FAQ' started by alboboy10, Nov 7, 2010.

  1. pallares13

    pallares13 New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have it but I don't know how to launch it. I came from og droid so im new to htc

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  2. demonhawk1313

    demonhawk1313 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Should be the same as your og. Just install then press the home button. Hit set as default and select Launcher Pro. You can also get an app like home switcher from the market to switch back and forth.
     
  3. bhall238

    bhall238 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I loved Launcher Pro for my OG Droid, but with the Thunderbolt I think the only thing it adds is the ability to hide the apps that you wish you could get rid of. Which might be reason enough to install it now that I think about it, but I haven't yet. Am I missing anything else? oh yes, I did like the 3D view of the app drawer too, and the way you could change the color of an app's icon as you pressed it. Yeah thanks for reminding me how great it was, I think I'll install it on my Thunderbolt too.
     
  4. marsha12151

    marsha12151 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    MA
    Ratings:
    +0
    i also love Launcher Pro and had it on my D2. Downloaded to my Thunderbolt and nothing. No chance to select it as I am used to.

    Any help? What is the default launcher called? Maybe I can clear defaults.

    Thanks
     
  5. Jeyman

    Jeyman Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    198
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Think its HTC Sense.
     
  6. bhall238

    bhall238 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I think you can download some kind of home switcher but a neat thing about the thunderbolt is that you don't have to. Go to Settings>Personalize and then select Launcher Pro and it will be running.
     
  7. nerdslogic

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    If you have already downloaded and installed it then either

    a)hit the home button on your phone and it should come up as an option
    b)download home smack from the market and select Launcher Pro as default
    c)reboot your phone and see if it comes up then.

    If you read the description in the Market for LPP it says outright that this will NOT show in your app drawer....this isn't an app that you "run" so to speak. It replaces your default launcher with one far more customizable.
     
  8. marsha12151

    marsha12151 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    MA
    Ratings:
    +0
    The trick was the reboot. Came up as usual to select and all is wonderful.

    I really like the look of the Sense launcher but cannot live without the features, such as removing icons from the home screen. So LP it is!

    Thanks for all the suggestions.
     
  9. nerdslogic

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    glad to help.
     
Search tags for this page

htc flyer launcher

,
install htc thunderbolt launcher
,
launcher for htc flyer
,
thunderbolt boot laucherpro change to