Latest Rom Manager wont boot into recovery

Discussion in 'Koush' started by tony1208, Jun 26, 2010.

  1. tony1208
    Offline

    tony1208 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tried a few times and i got stuck at the Motorola picture... anyone else ?
  2. cereal killer
    Offline

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,102
    Likes Received:
    777
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    moved......
  3. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Not sure what is causing the issue but here are a few things you can check/try.

    Did you wipe data and cache? If not, redo the install after wiping.

    The download file of the rom may be corrupt. Verify that the file is the same size as the download or just redownload.

    Make sure your battery is at least 60% charged.

    Hope this helps.

    Let us know if you are successful.

    Mike
  4. tony1208
    Offline

    tony1208 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im not trying to install any rom..i am just trying to make a back up of my bb froyo
    spr works fine just cwm wont load in recovery
  5. durrell
    Offline

    durrell New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    That has happened to me a few times with CWM in Froyo.

    I usually fix it by flashing SPR and then flashing back to CWM all from ROM Manager.
  6. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
  7. jasonppp
    Offline

    jasonppp Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    959
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    reflash sprecovery then flash back to cwm there seems to be an issue with the new update.
  8. tony1208
    Offline

    tony1208 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    got it to work...flashed back to sp then to cm and its working...thanks guys
  9. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Glad it worked for you.
  10. tameone
    Offline

    tameone New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Happened to me with a few CMW versions.. I usually just flash back to an 1.8.xxxx version and it usually works!
  11. korp
    Offline

    korp New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just take out the battery .... run rom manager and flash clockworkmod like 3 times and it works.
  12. atticus
    Offline

    atticus New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you guys are lifesavers. i couldn't figure it out for the life of me. i got the new 1.1 kangerade green. and it was awesome. then wanted to try out blue, and since blue, the screen wouldn't transition on the main screen. and in both versions, it still always said "1.0" in the "about" ....very strage. so thanks again, finally got back into SPR and was able to restore back to my 1.0 green. but i know this is off topic, but if anyone knows what my issue was during 1.1 i'd really appreciate it. thanks.
  13. stramel
    Offline

    stramel New Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wasn't working for me, tried rebooting 3 times and still nothing. Re-flashed CW once(no flashing spr just cw) and rebooted and worked fine! :)
  14. VirtualGeek
    Offline

    VirtualGeek New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had this happen to me, and couldn't flash SP. Had to uninstall RM, turn wifi on, install RM and then flash SP then back to CM. Just throwing it out there.
  15. zach471
    Offline

    zach471 New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As everyone said, just a matter of reflashing. Also, from another thread, it may help to go into SetCPU and make sure that "set on boot" is NOT checked. That fix worked for me.
Search tags for this page

rom manager will not boot into recovery on tipo

,

rom manager wont boot to recovery