Gingerbread Jump Help!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by Brekboy37, Jul 30, 2011.

  1. Brekboy37

    Brekboy37 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a Droid2 and am rooted, dont have the donate version of Liberty toolbox. I am on Froyo but have been on Liberty 2.0.1 and I want to be on Liberty Gingerbread. So does that mean I need to go to Android 2.3.3? Or can I just jump to JRummys gingerbread? How do I get to Liberty Gingerbread? Please help! I have never needed to SBF or anything so a nice instruction would be fantastically greatly appreciated. Answering this question will add a day to your life because your saving mine. Thanks!
     
  2. GrandWazoo

    GrandWazoo Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  3. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    568
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Or you can flash cyanogenmod GB from froyo.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  4. Brekboy37

    Brekboy37 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well.... I bricked my phone. It is absolutely stuck. Can't recover, cant sbf, cant clear data or cache, cant do a dang thing. I changed to Gingerbread, and activated my phone, everything was working fine then I went to LGB .1 so I could eventually jump to .9 but thats when i got stuck in bootloop over and over and over. Thank god Verizon has a bunch of goons because they had no idea what was wrong and now I am having one sent to me. Thanks for your help though.
     
  5. simon_lefisch

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    what did you do exactly that bricked your phone? Explain step by step. Did you wipe data/cache before installing GB? And Liberty? Why did you use LGB .1 and not .8? What happens when you try to get into bootloader?

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  6. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    568
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Sounds like he must have done something wrong. Weird that he chose .1 rather than the latest version. I'm sure it can be fixed but now verizon will find out he tampered with his device.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  7. simon_lefisch

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    Exactly. If he can get into bootloader he can save the phone. I remember someone posting something about how they got back charged the cost full price of their droid after sending it in cuz they couldn't fix it themselves and VZ/Moto saw it was rooted so they didn't cover it under the manufacture warranty. That's why I'm wondering what steps he took in order for the phone to be stuck like that. It might be something simple to fix.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  8. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    568
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Ouch...he better hope he doesn't get a 400 dollar bill added to his phone bill.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  9. Brekboy37

    Brekboy37 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just figured that out! Now I am frantically trying to fix this phone before I have to ship one off! Please help me guys. How do I SBF back so the VZW guys dont see that. I cant find any actual zip files or anything. HELPPPPPPPPPP!!!!!!
     
  10. Brekboy37

    Brekboy37 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I ran GB fine. using this file, (How to: Get Rooted Gingerbread on DROID 2 - Droid Life: A Droid Community Blog) Activated and worked just fine. Then I went to the Liberty toolbox and used the link that it said that I thought I needed which was .1 (I dont remember what the link was called.) I booted into clockwork and wiped cache and data, then installed that zip. And I turned my phone on. Let it bootloop for 10 minutes and then pissed my pants. Help me please before my mom beats me for having to pay for a new phone. When I might as well just buy a DX2 or something.
     
  11. C_BlazE

    C_BlazE Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Power off then power on while holding the up arrow. if you can get into the bootloader. I'll get you the link to the sbf file

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  12. C_BlazE

    C_BlazE Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  13. simon_lefisch

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    Make sure you dl the FULL SYSTEM SBF file and not the odexed/deodexed files.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  14. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    568
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Here is an sbf from my dropbox for a D2 http://db.tt/7Sq4K6z

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  15. C_BlazE

    C_BlazE Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Damn hope he gets it.

    Sent from my DROID2 using DroidForums