from droid 1 to droid 2

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by droidftw1, Feb 5, 2011.

  1. droidftw1
    Offline

    droidftw1 Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well today i called verizon for the 4th in last week trying to get a droid 2 for replacement from droid 1. I finally got a nice persona and they are sending it out on monday. On my droid i was hacked but stock and overclocked. The only reason i was rooted was to overclock becuase of the slow speed on the device. Since this was my only problem is there even a reason to hack my d2 when i get it. Thanks for your opinions.
     
  2. want a droid
    Offline

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    I'm rooted and running a custom rom (Liberty 1.5) along with a theme (Cyan Galaxy). Rooting is nice even on the D2 because of the plethora of options. Some of the things I do with my D2 rooted:

    -Custom roms
    -Themes
    -TBH's 3G Mobile Hotspot Hack
    -LCD Density Changer
    -ShootMe (screenshot app)

    and more I can't think of atm haha
     
  3. droidftw1
    Offline

    droidftw1 Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    one more question, will my dock for d1 work with my d2?
     
  4. edwards2243
    Offline

    edwards2243 Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    I'm pretty sure it works dor the droid2...I just picked one up on meritline this week for 15 bones. They said it would work for either D1 or D2..

    If u have rooted before, it won't be long til u root again. Liberty 1.5 takes the droid2 to another level :)

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. droidftw1
    Offline

    droidftw1 Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i think ill consider rooting but since im only 14 i dont have a job and dont get money i wont be able to buy bootstrap. Doing chores pays for my phone and soon to be tablet (the xoom yay!). Is there a way to get bootstrap for free or is it only from the market. Thanks for answers.
     
  6. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    The developer offers bootstrapper for free from his website. This is one of the few occasions where we discuss paid apps for free though. Just keep that in mind.

    tappin and a talkin
     
  7. want a droid
    Offline

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
  8. tb110895
    Offline

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    A little google searching might get it to you but I think you should support the devs that worked on it.
    As for the dock, yes, it will work
    Edit- I didn't know you could get it from his website for free

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  9. droidftw1
    Offline

    droidftw1 Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thankyou very much
    edit: i went to koush wesbite to download the bootstrap but when i click the link it is dead. Any help?
     
    Last edited: Feb 5, 2011
  10. lizard
    Offline

    lizard Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +2
    If you have spare batteries they will work too I believe. Somebody kick me if I'm wrong.
     
  11. tb110895
    Offline

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    KICK! Lol jk, they'll work just fine.

    Sent from my DROID2
     
  12. droidftw1
    Offline

    droidftw1 Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    well i called verizon again hoping to get a dumb rep who would give me a battery and battery cover. The person didnt even know the batteries were compatible so i am getting a battery and cover and get to keep my old battery. This day is just getting better and better.