Foxfi seems to be working now.

Discussion in 'Motorola Droid MAXX' started by ms1951, Nov 12, 2013.

  1. ms1951

    ms1951 New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was browsing another forum and somebody posted Foxfi now works on the (upgraded) Droid Maxx. Since I purchased this app when I had my Bionic I decided to download it (and the Key) and test it out. It works - was able to start it up and connect my Nexus 7 to the internet via my Maxx.
    :icon_ lala:
     
  2. tmal2

    tmal2 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Interesting!! It's working on mine too. I do get a pop up saying I have to go to setting and enable mobile hotspot within 30 seconds but once I do that it does work. I'm loving that
     
  3. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,455
    Likes Received:
    3,886
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,348
    The latest update to Foxfi added more working devices .

    Support Our Troops!!!
    <><
    s pen aholic in Beast Mode (Notetoo)
     
  4. quizzard

    quizzard Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've got my Maxx rooted with SQLite edit. Hooray for unlimited data.

    The Maxx has more efficient hardware than my old Bionic. It doesn't heat up during intensive tethering, AND it still lasts for 13 hours uncharged.
     
  5. cjj2d

    cjj2d Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Maybe someone can help me.

    I have my maxx rooted. I have used SQlite to change the entitlement to 0.
    I can not however get the Wifi Tether app I used and loved on my bionic to work. It is granted SU access, however I can't seem to get it.

    The stock hot spot app now is able to run with the change to the entitlement value.

    Any tips on getting the Wifi Tether app working?
     
  6. quizzard

    quizzard Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You forgot to reboot.
     
  7. cjj2d

    cjj2d Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I have rebooted twice.

    I am trying different channels and still not getting it going.
     
  8. quizzard

    quizzard Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you tried using the STOCK tethering app?

    All I needed to do was do was root, SQLite edit, and reboot. Using stock tethering program with a shortcut widget.

    Edit: Reread your post, I can't really help you. There wasn't a good reason for me to use any tethering app other than the shortcut widget. I can turn on/off tethering with a single touch.

    Second Edit: The widget is called "Tethering Widget" by Hi-Develop.
     
    #8 quizzard, Nov 14, 2013
    Last edited: Nov 14, 2013
  9. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,806
    Likes Received:
    4,751
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,290
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Downloading now! Thanks ms1951!
     
  10. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,806
    Likes Received:
    4,751
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,290
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    I am familiar with the Hotspot hack, but you are you also saying that the "Tethering Widget" still works on non-rooted, stock phones? There was a WIFI Hotspot Toggle that used to work on S4 and other phones, but it doesn't work on my MAXX.
     
  11. quizzard

    quizzard Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The tethering widget is just a shortcut to the stock tethering program. The shortcut will work, however, the stock tethering program will NOT work unless the SQLite edit is performed, so no dice there.
     
  12. cjj2d

    cjj2d Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I have done the SQlite edit.

    I can get the stock app to run and connect and FoxFi to run and connect, however I can not get any internet activity on a connected device, and I still can not get WifiTether to work correctly.

    any other ideas?
     
Search tags for this page
anyone get fox fi to work on their note3
,
connecting smart tv to foxfi
,
edit foxfi
,
foxfi samsung smart tv
,
foxfi to tv
,

how to connect foxfi to smart tv

,

is foxfi working with droid now

,
lg spectrum hotspot hack
,

running foxfi go to att to enable

,
what to do since foxfi doesnt work now