Flashed to??

Discussion in 'HTC Droid Eris' started by Mal24, Jan 13, 2011.

  1. Mal24

    Mal24 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can the Droid Eris be flashed to work on Virgin Mobile?
     
  2. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    You would have better luck getting a EVO flashed over, Sprint owns VM here in the US.
     
  3. Mal24

    Mal24 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Evo's are so expensive though!!!
    i could try to find one for cheap somewhere on craigslist
     
    Last edited: Jan 13, 2011
  4. Bob Dammit

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    Everything i have read says no, but it might not hurt to ask over at XDA, as they have a very large HTC community over there.
     
Search tags for this page
can a motorola droid 3 be flashed to virgin mobile
,

droid eris virgin mobile

,
flash htc rezound to virgin mobile
,
flashing an htc droid eris to virgin mobile
,
how to flash an eris to virgin mobile
,
how to flash htc droid incredible 2 to virgin mobile
,
htc eris flash to vm
,
htc rezound flashed to virgin