Clockwork Recovery

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by hogowner, Mar 27, 2011.

  1. hogowner
    Offline

    hogowner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    f we root....and we upgrade to Premium Clockwork Recovery from the market....does the Premium Clockwork Recovery have the Thunderbolt roms?

    If not...what is the best way to install the new roms? Step by step LOL

    Also...when we insall a new rom...does all our apps and settings have to be redownloaded and redo settings?
  2. Mustang02
    Offline

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
    It's best to wipe before putting a new rom on your phone.
  3. hogowner
    Offline

    hogowner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do you wipe with Clockwork> I came from a DROID where I had SPRecovery,,,,,never used Clockwork before...
  4. Mustang02
    Offline

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
    In CWR, select Wipe Data/Factory Rest. I also wipe cache partition. Then I install the rom.
  5. hogowner
    Offline

    hogowner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So you go into rom manager...click on reboot into recovery....and then you will see wipe data etc?? Like I said never used Clockwork before...

    also..if I install the premium version from the market..would I then get the thunderbolt roms on there.....and I can just insall them using clockwork?

    sorry for all the questions....
  6. Mustang02
    Offline

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
    Correct. That is how I go into CWR. You will see that option once you boot into CWR. You'll see the options.

    I don't know about the premium version, I just use the free one. I'm on XDA to find out the latest and greatest roms out there.
  7. hogowner
    Offline

    hogowner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    one last question...and thanks for the answers so far...

    when I want to download a rom for my Thunderbolt....what is the procedure to installing it on my Thunderbolt using Clockwork?


    also...which rom are you using?
  8. Mustang02
    Offline

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
  9. RafficaX
    Offline

    RafficaX Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    there are no roms on rom manager currently. and no you dont need the premium for it. and its not worth the $5 honestly. to many errors using it to install roms so your better off keeping the free version and reboot recovery and install roms manually. bc RM and cwm wont install kernels either right now.
  10. samiusmc
    Offline

    samiusmc New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    756
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    OP, if you want to back up your apps and data before wiping, get Titanium Backup from the Market. You can use it to restore your apps and settings once the new ROM is installed.
  11. hogowner
    Offline

    hogowner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks rafficaX.....the roms come with the kernals?

    thanks to Mustang also!
Search tags for this page

how to get to clockwork recover thunderbolt