Apps not installing after upgrade to 1.1.1

Discussion in 'cvpcs' started by ahendric, Sep 10, 2010.

  1. ahendric
    Offline

    ahendric Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    FL
    Ratings:
    +0
    Okay,

    Here is what I have done:

    Created Backup
    Data/Cache reset
    Installed 1.1.1 (sprecovery mounted to desktop) - no errors
    Installed gapps - no errors
    Installed kernel - no errors
    Reboot phone
    Log in using my gmail account
    Looks to be syncing so I leave it alone for about 30 minutes
    Check my apps list and only new phone apps are listed.
    Go to Market and select downloads. Only 2 apps listed (amazon mp3 and talkback)

    Any reason why my apps aren't being installed?

    I guess I will try to download and reinstall, see if that fixes anything.

    Thanks,
    Andy

    PS, been running sapphire since .7 and it is sweet. Thanks to the CCROMS team and everyone else that spent time on this.
     
  2. pdroid
    Offline

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    Yeah seems to be a problem with the backup mechanism and/or market.

    If you wipe/reinstall, when it looks to be syncing, pick an app from your downloads list, and then just cancel the download and restart. It should kick start the other apps into downloading.
     
  3. ahendric
    Offline

    ahendric Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    FL
    Ratings:
    +0
    pdroid,

    thanks, I had read that in a different post, but with mine I never saw it installing any apps, when I went to the downloads section it had 2 that had updates and that was it.

    I have a nandroid backup and Titanium backups, so I am not worried, just confused. I have had several different roms installed over the last year and my installed apps always came back.

    Thanks
    Andy
     
  4. Armyof2
    Offline

    Armyof2 Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    556
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Temecula, CA
    Ratings:
    +0
    Did your contacts and stuff sync? Or was it just the apps that didn't get through
     
  5. pdroid
    Offline

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    I honestly don't know why the apps don't restore. Like you, I've not gotten this error before.

    If you've got everything backed up via TB, just go with that then.
     
  6. ahendric
    Offline

    ahendric Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    FL
    Ratings:
    +0
    Armyof2,

    All my contacts were synced up, just no the apps.

    I just finished reinstalling 1.1.1/gapps/125-1000lv(works great for me) and am preparing to reboot.

    Later
    andy
     
  7. ahendric
    Offline

    ahendric Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    FL
    Ratings:
    +0
    Okay, now that I have rebooted after reinstall, apps are still missing and the default background screen (blue lake) is no longer taking up the full screen as it did the first time I did the install.

    Andy