wifi apps on ics

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by radio522, Aug 10, 2012.

  1. radio522
    Offline

    radio522 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi im new here. I have a rooted razr maxx ics and none of the wifi tether apps seem to work correct. Im i doing somthing wrong or is there a app that will work. Thanks
  2. Xfactorx316
    Offline

    Xfactorx316 Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    436
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kentucky
    I have a rooted Razr and I am using Fox FI. There is a add on app that some people using Fox FI have downloaded to make it work. I would give that a try if you haven't already.

    Welcome to the Forum!
  3. jst4fun
    Offline

    jst4fun New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PCB, Florida
    I also use FoxFi. I have noticed it works well with multiple tethering. I am in a 4G area and have had up to 4 people tethering at the same time.
  4. radio522
    Offline

    radio522 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks ill try it. Have you updated to ics yet
  5. radio522
    Offline

    radio522 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried foxfi it also wont work on ics
  6. Xfactorx316
    Offline

    Xfactorx316 Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    436
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kentucky
    Did you try the add on for it as well? Oh and I am on ICS running .215
  7. jaybogg
    Offline

    jaybogg Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    301
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, Tx
    FoxFi can be finicky. I rarely use it but check the connection every so often when reading threads such as this. I have previously reported that I usually get a connection in 2-3 tries. Well, my first attempt did not worK so I disconnected my computer (connection failed, limited access message). Then I turned off FoxFi, turned it back on and tried to connect my computer, same message. I started looking at my comp properties, the phone chirped, had a connection. I am starting to wonder if I am just being too impatient and would have a connection the first time, every time, if I just start waiting a bit longer. If your reading this, then I do indeed have a connection. Sent from my laptop, via FoxFi!!
  8. radio522
    Offline

    radio522 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks it seems a little patience is all it needed. It seems to work great now. Thanks for all the help guys