Welcome to the Motorola Milestone Section

Discussion in 'Motorola Milestone' started by danDroid, Nov 5, 2009.

  1. danDroid
    Offline

    danDroid DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,392
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +141
    Welcome to the new Motorola Milestone forum section!
  2. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Awesome, I was thinking about suggesting a Milestone subforum but it looks like you already had one in mind. :)
  3. haxxy
    Offline

    haxxy New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Ratings:
    +0
    I can hardly wait for this phone to be available in Czech Repulic
  4. pointdexler
    Offline

    pointdexler New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just bought my Motorola Milestone from Hong Kong... Motorola HK released the phone on Dec 23.. FYI, pre-installed MotoNav, Google Maps with E-latitude, multi-touch.. but NO Google Voice Search... ahhhhhh... OS still Android 2.0
  5. Sweetyy
    Offline

    Sweetyy New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi!!

    Motorola is the nice model with pleasant features..
    I'm using the Motorola mobile recently i unlocked my mobile by using the unlock code specified in this site The Unlock Arena- Unlock Your Phone & got nice solution..
    This site provide unlock code & instruction at cheap cost &
    They are very much good in providing services!!!
    Try out this site to unlock your mobile & gain solution!!!
    Cheers-)
  6. andrzewi
    Offline

    andrzewi New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ottawa, Canada
    Ratings:
    +0
    I own Milestone. Bought at Telus Ottawa and got open. Using now under Rogers network, works good.
  7. Dacoolkid011
    Offline

    Dacoolkid011 New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Las Vegas, NV
    Ratings:
    +0
  8. parisdroid
    Offline

    parisdroid New Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Milestone vs Droid

    Hi,
    I'm a Droid user from the US, working in France for the summer. I've just learned that the Droid's wifi is diabled outdoors in France. This appears to be unique to France (i.e., the wifi works outdoors in Germany, Belgium, etc.). Looking at the Milestone, aside from the AZERTY keyboard, it looks identical to the Droid. Any ideas on why the Droid's wifi is disabled, and whether this can be circumvented?
  9. vipergts243
    Offline

    vipergts243 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  10. carolindaj
    Offline

    carolindaj New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    I was searching for an unlock site. Hope this site will be useful.
  11. shrinisahadev
    Offline

    shrinisahadev New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Milestone and Lotus Traveler

    I am facing stange issues Mialstone having Android 2.1 FP1, i am using my phone to connect Lotus Traveler email servers form IBM, i am getting authentication error. After further investigation it looks like Motorola Milestone does not support basic authentication. It does support form based authentication.

    Reset all other antroid phone and iphones works well on my setup, but i cannot use Milestone as this has issues with basic authentication.

    Anyone using Lotus Traveler on Milestone or seen similar issues. Or anyone have workaround for the same would appreciated.

    Thanks