Verizon's forced Rezound update

Discussion in 'HTC Rezound' started by djmwilliams1, Jan 31, 2012.

  1. djmwilliams1
    Offline

    djmwilliams1 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HOUSTON
    Anyone know what this os update Verizon is pushing to the Rezound phones. It is not the other big update that gives you the 5 signal bars, I haven't taken that update yet. This was a forced update that happened when I did a reboot on my phone a few days ago. Now one of my co-wokers who also has the Rezound says it was pushed to his phone too. In the message box as it was pushing a note said that it is A Verizon update to enhance the phone. Any ideas?

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  2. dzone67
    Offline

    dzone67 New Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fontana
    It's most likely the update you haven't done. Take a screenshot and show us.

    Sent from a Rezound!
  3. djmwilliams1
    Offline

    djmwilliams1 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HOUSTON
    No 5 bars, original software version.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums

    Attached Files:

  4. dzone67
    Offline

    dzone67 New Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fontana
    Ha, a screenshot of the update prompt.

    Sent from a Rezound!
  5. djmwilliams1
    Offline

    djmwilliams1 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HOUSTON
    Just rebooted the phone and its downloading this update again. Screen shotted it this time.


    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums

    Attached Files:

  6. djmwilliams1
    Offline

    djmwilliams1 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HOUSTON
    Ok, figured out what the download was. It was downloading the PDF of the Verizon support page of the 52mg update. PDF just didn't show up the first time. I'm still waiting to see how that big update effects the phones before I get it. It was a nightmare for me when I did the (MR) 1 and 2 updates with my Thunderbolt. Don't want to go through that ever again.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  7. dboone04
    Offline

    dboone04 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I recieved this update and after it downloaded it rebooted to an android with the triangle and explanation point...I left my phone for over 2 hrs and nothing changed....my phone is unlocked and rooted but stock Rom still. No clue why it didn't install, had to do a battery pull and now its back to normal with no sign of the update...

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
  8. mikeinctown
    Offline

    mikeinctown New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cleveland
    My phone updated, rebooted, and now it looks the same as it did before. I am hoping it helps my battery life. lol. I haven't seen a PDF of anything either.
  9. cp24eva
    Offline

    cp24eva New Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    did you go back to the update section in your settings and then press OK or something like that? Because I had to do that. do you have 5 reception bars instead of 4? Hey Mike...I thought you gave up your Rezound at one point?
  10. ablank
    Offline

    ablank New Member

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What's the build number?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  11. blazingdisciple
    Offline

    blazingdisciple New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas, NV
    Not sure if this is the right build number, but it says software number 2.01.605.11. Also, I have no data what so ever all of a sudden on my Rezound.
  12. mountainbikermark
    Offline

    mountainbikermark DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    3,359
    Likes Received:
    458
    Trophy Points:
    83
    If you don't already have it, get to a wifi hotspot and download lteonoff from the market and try changing from lte to cdma and see if your data is capable in cdma. Many were able to have a working data signal by getting off of the lte network when it was down back in December

    Support Our Troops!!!
    <><
    A Rezound phone was used for this TapaTalk post
  13. CdzNutz
    Offline

    CdzNutz New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Verizon Store returning Nexus.
    Not sure what the update was, but I can't tell any difference yet. Also, no connectivity issues since the update. Still glad I traded in my Nexus. :p Houston, TX
  14. blazingdisciple
    Offline

    blazingdisciple New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas, NV
    Data came back after switching around from CDMA to LTE a few times...must have just got hung up on something. Otherwise, I haven't noticed anything different since the update other than having 5 bars now.
  15. crxlsturbo
    Offline

    crxlsturbo Member

    Joined:
    Oct 30, 2011
    Messages:
    245
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    I've been having bad data issues since I have traded my iphone 4s for the Rezound. I even regret going to iphone when I had my Razr. Anyways, my Rezound won't hold a 4G signal for more than 5-10mins then it drops it and goes to 3g. I have to manually go into the phone and toggle cdma to lte and it will comeback but then it drops the lte. I have been through tech support 3 times and this is my second Rezound they sent me. If all else fails I am going to try and get them to switch me to a Razr Maxx. Cause I honestly am getting passed off with this issue. Paying $300 for a 4G phone that can't hold a 4G signal no more than 5mins.

    Sent from my HTC Rezound
Search tags for this page

how to force a rezound update

,

htc adr6425lvw rezound update

,

verizon forced update rezound

,

verizon htc rezound force update