V6 Supercharger

Discussion in 'Droid Concepts' started by DavidM., Jul 4, 2011.

  1. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    With update 6 you can use supercharger in the terminal using the bash command. When I try with Concepts I get

    bash: not found

    I've tried sh and exec sh but neither of those work either. Any ideas?
  2. maxearing
    Offline

    maxearing Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    run it from srcipt manager
  3. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    I have run it from script manager but I like using terminal for convenience.

    Sent from my Droid using DroidForums
  4. maxearing
    Offline

    maxearing Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    when i try form terminal its says permission denied
    edit where can i find update 6 the newest one i see is 5
    Last edited: Jul 4, 2011
  5. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    Here about halfway down.
  6. maxearing
    Offline

    maxearing Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i could not run it from terminal but i did from script manager
  7. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    Yeah. I was wondering why that was.
  8. woodyman
    Offline

    woodyman Senior Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,610
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +4
    never used this but 'bash' hasn't been included with the ROM at this point, look for it in future releases though.

  9. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    Thanks woodyman.
  10. jayman350
    Offline

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    845
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    It seems that the script is an easier way to supercharge the OG, at least thats how I did it. What would the advantages be of doing it via the terminal?

    Sent from my Droid using DroidForums
  11. Insidious
    Offline

    Insidious Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    1,034
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +4
    Is there a way to run the v6 supercharger script for the droid 2? Because I hear about on the OG, X, and X2 but not 2

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  12. DavidM.
    Offline

    DavidM. Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +0
    Convenience. Normally I'm in terminal screwing around with clock rates and vsel values on the deprimed kernel.
  13. jayman350
    Offline

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    845
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    I think someone in the thread over there mentioned a d2g but I'm not sure about the d2, check it out and ask in the original post (can't link from phone)

    Sent from my Droid using DroidForums
  14. jayman350
    Offline

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    845
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    Oh ok
    I hardly ever use the terminal unless I absolutely have to, but that is just personal preference

    Sent from my Droid using DroidForums
  15. jayman350
    Offline

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    845
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    anyone else having issues getting the SC settings to stick after a reboot?

    I had it going great yesterday (or at least I thought so) and now I can't reboot my phone w/o having to re-run the SC script and select the option I want (been going w/ Balanced 2) to get the minfree values back

    I figured I would ask here instead of the mega thread b/c it appears that DC is missing some parts that other roms have. (bash, init.d, etc?)
Search tags for this page
how to apply supercharger command on android
,
how to start v6 supercharger from terminal
,
running supercharger v6 in terminal
,
supercharge v6 command
,
supercharger not found
,

supercharger terminal commands

,
terminal commands v6 supercharger
,
v6 super charger terminal
,

v6 supercharger terminal commands

,
v6supercharger terminal