UD 1.0 Cold Fusion Help

Discussion in 'Team Fusion' started by painball64, Oct 11, 2010.

  1. painball64

    painball64 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    810
    Ratings:
    +0
    trying not to clutter the stickied theme page so starting this page up. heres my orig post.
    hey ur theme looks amazing but for some reason i cant get it to load. using the new UD 1.0 rom and after i got everything loaded and back to normal i tried flashing your theme. keeps getting stuck on the ultimate droid boot logo and it vibrates like it normally would then the home screen popes up but all it does is like a loop of vibrates and have to battery pull. wiped everything and did a clean install to to see if i did anything worng. nuthings working. also before that i flashed slayhers 1ghz kernal. idk if that makes a difference. but its crazy fast non themed UD1.0.
     
  2. sneaky_zekey

    sneaky_zekey Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    842
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    maybe try a fresh ud 1.0, then the theme,then the kernal.
     
  3. painball64

    painball64 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    810
    Ratings:
    +0
    doing as we speak really wanna check this theme out
     
  4. nu2droid

    nu2droid Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    419
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    See avatar
    Ratings:
    +2
    My original post from another thread:
    "
    I too am having problems.
    I am running the UD 1.0.0.0. I download the cold fusion and I can not get it to install. I installed the adw and installed it. Installation successful. Downloaded the theme and tried to install but stuck with boot loop.
    What am I missing. Settings shows ADW installed, I clear the cache etc in launcher pro, tried uninstalling launcher but all still reverts to boot loop.

    I used this theme before with CR6 and loved it. Was syked to see on UD 1.0.0.0 but cant get it running..... HELP "

    My issue might be more on how to change the launcher. I dont think I ever changed from one to another. The last ROM (CM6) was already ADW.
     
  5. painball64

    painball64 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    810
    Ratings:
    +0
    tried i think everything and it will not load past the ultimate droid screen. tried flashing right after a fresh install of ud1.0 only signed in to and synced evrything up. no kernal flash. idk hopefully kook takes another look and see if the orig file he uploaded is the correct one. only thing i can think of. i have done everything i can on my part to get it to work
     
  6. nu2droid

    nu2droid Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    419
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    See avatar
    Ratings:
    +2
    Was a flawless install and running theme on CM6.
    Would really like to see this work on UD1.0
     
  7. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Im stuck at UD logo too. I installed over a clean UD 1.0. Used clockwork via power/x method.

    Yup...Tapatalk'd
     
  8. painball64

    painball64 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    810
    Ratings:
    +0
    i think its the wrong file. iv been lookin everywhere and no one has posted screens or saying they have it running. im tryin to get ahold of kook to see about some help
     
  9. Vulcan1600

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,717
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +169
    Yup, mine is doing the same. Renamed to update.zip to install over a fresh copy of UD 1.0.0 - something isn't working right apparently.
     
  10. sneaky_zekey

    sneaky_zekey Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    842
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    interesting, i get the same thing with the luna theme, i know it doesnt contan to the topic here but its still interesting
     
  11. Vulcan1600

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,717
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +169
    I temporarily removed the link to the UD 1.0.0 theme and PM'd Kookahoo about the boot loop issue on install.
     
  12. kook

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Sorry for getting back so late....

    I spent most of my morning in the ER with my son. He had a croop attack. It's causes a nasty cough and restricts airways. He has asthma, which runs in my family. Although I've outgrown it, he has major attacks about 3 times per year.

    Anyway...I think I may know what happened and am working on a fix. I have a UD version with CF running on my phone that may not be exactly the same as yours. I'll have the fix in a few minutes.

    Thanks for you patience and not wanting to kill me.
     
  13. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    kook......forget us, I hope ur son is ok.

    Yup...Tapatalk'd
     
  14. kook

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Fixed link is back up in the OP. I was able to re-create the bootloop and fix it. Sorry for the inconvenience. All should be good now.

    Thanks for choosing Cold Fusion!
     
  15. kook

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Thanks bud....my son is doing well and playing again. It doesn't last long, but it's scary when it happens.

    Thank you VERY much for your concern.