Quick, kind of urgent ??

Discussion in 'HTC Droid Eris' started by denakisland, Aug 17, 2010.

  1. LoneWolfArcher

    LoneWolfArcher Silver Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    1,810
    Likes Received:
    483
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +640
    Follow this:

    Universal Eris Root for Dummies! - Android Forums

    It will have you take a NANDroid back-up once rooted.
     
  2. denakisland

    denakisland Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pacific NW. Not so North and not so West.
    Ratings:
    +0
    Ok, so I did that when I rooted. Should I do that every time I load a new rom? I guess that was my actual question. I thought I read something along those lines. That is the back-up I can use if I don't like my rom, right? Which is basically what I'm running now without a rom. I think.:icon_eek:
     
  3. denakisland

    denakisland Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pacific NW. Not so North and not so West.
    Ratings:
    +0
    My phone has new life. Finally got PlainJane to load and I now have it overclocked. It's like a whole new meaning in my small little world.
    Thanks for your help!
     
  4. LoneWolfArcher

    LoneWolfArcher Silver Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    1,810
    Likes Received:
    483
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +640
    Do a back-up whenever you get to a point that you'd like to go back to. For instance, now that you have plainjane loaded, once you get it where you want it, if you want to try a 2.2 rom, then back-up where you are at then try the 2.2 ROM. If you want to go back you can restore.

    The only thing I am unsure of is if you can have multiple back-ups with NANDROID, or if overwrites your existing back-up with the new one.

    Anyone know?
     
  5. vacobra1

    vacobra1 Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Try the Kaosfroyo 2.2 rom and you will yet again be amazed its a hole new ball game with it. all you hve to do to install a new room is do a wipe and flash a new zip.
     
  6. Bluehand

    Bluehand Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I bought the beautiful widgets, mainly for the clock. I really liked the different options. Works great on 2.2 Kaos v28.
     
  7. HomidialSpoon

    HomidialSpoon New Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0