Post your Droid 4 homescreens!

Discussion in 'Motorola Droid 4' started by r314bd, Feb 14, 2012.

  1. r314bd

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +23
    Mine's pretty boring...uses Go Launcher. Let's see some others!

    [​IMG]
     
  2. hashbaz83

    hashbaz83 New Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Clock app is bobclockd3
     
  3. NeoPhoenixTE

    NeoPhoenixTE Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Collins, CO
    Ratings:
    +24
    Gotta thank the OP for mentioning Go Launcher EX. I was sick of the stock launcher, and this is much MUCH nicer!

    View attachment 47415

    Character art by my friend, Yoshi Ayarane
     
  4. fingaz

    fingaz Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
  5. NeoPhoenixTE

    NeoPhoenixTE Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Collins, CO
    Ratings:
    +24
    I actually can't get that widget to come back now that you mention it. I select it, and...nothing happens. :(

    There's a Go Contact Widget that's similar, but is a bit too bulky for my taste. What a pain.
     
  6. fingaz

    fingaz Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    You will see that the contacts widget is still there.... but you can't actually see it. I was trying to put the GoContacts widget there (not a fan of it either), and i kept getting an error saying that won't fit on the screen. Turns out the contacts widget is there, taking up space... but its invisible.
     
  7. B-Unit

    B-Unit Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
  8. hashbaz83

    hashbaz83 New Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    B-unit what widget is that you're using for the different volume levels?

    Sent from my DROID4 using DroidForums
     
  9. fingaz

    fingaz Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    Hashbaz83 - its called Audio Manger. Its a widget you put on your home screen and it shows what level everything is currently at and if you press it, it opens up a screen where you can make adjustments to the sound levels.

    https://market.android.com/details?...NvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmF1ZGlvd2lkZ2V0Il0.
     
  10. dvsmno

    dvsmno New Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Go Launcher.

    Sent from my DROID4 using DroidForums
     
  11. standard101

    standard101 Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Galaxy S6 Edge
    Does Go Launcher have a scrolling menu tray (the five shortcuts on the bottom of your screens)? I still use Launcher Pro (free version) specifically for that function, I wouldn't mind trying something new but only if it has this function. Thanks.
     
  12. hashbaz83

    hashbaz83 New Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Standard101 - yes it does. Up to 3 of them and they loop scroll like launcher pro as well.

    Sent from my DROID4 using DroidForums