New app...Power Strip

Discussion in 'Android Applications' started by jrl9851, Jul 29, 2010.

  1. jrl9851
    Offline

    jrl9851 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Looks like it's nice. I wonder though if it would work with my Beautiful Widget shortcuts. Probably worth a buck if it does what they say.
  3. Je'droid
    Offline

    Je'droid New Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is awesome. Just DL'd.
  4. coolkidd
    Offline

    coolkidd New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    $1 today.... $2.99 tomorrow.... just bought it because lifehacker recommended it... it works well with launcher pro
  5. xCaldazar
    Offline

    xCaldazar New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mission Viejo
    How you guys like it? Is it worth it and stable?
  6. pc747
    Offline

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    17,506
    Likes Received:
    1,049
    Trophy Points:
    113
    trying now
  7. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA
    Ive been using Power Strip for about 3 weeks now, I love it :) I use it along with Widget Locker and I no longer use a home replacement (or stock home). I never have to "unlock" my phone, its all right there on my lockscreen or in WL dancedroid
  8. drpurp
    Offline

    drpurp New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've been using it for a while and I love it.

    There's also a free alternative called QuickDesk for those that don't want to spend.
  9. pc747
    Offline

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    17,506
    Likes Received:
    1,049
    Trophy Points:
    113
    so far i like it, I am able to clean my screen of some widgets. And settings widget works as well.
  10. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA

    Ehh, ive tried Quickdesk and didnt really like it though
  11. xCaldazar
    Offline

    xCaldazar New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mission Viejo
    Trying out quickdesk, but it keeps having problems with the music player. Wont pause right away, I have to press multiple times. Then album art disappeared and none of the music widget worked at all.

    Neat idea for both apps, but I think I can do without.
  12. drpurp
    Offline

    drpurp New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It was decent for me, but I tried out PS and haven't looked back. I combined it with a lock disabler and I'm down to one homescreen with my key widgets and wallpaper. :)
  13. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    Same here. With a little work, I could probably drop the number of screens from 5 to 3.

    UPDATE: I've uninstalled it. Yes, it works fine, but it just isn't something I need.
    Last edited: Jul 29, 2010
  14. Sal R.
    Offline

    Sal R. Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    421
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Works out pretty good w/ LP. I have the long press search assigned to bring it up. Comes it handy more than I originally thought.
  15. mountaineerndixie
    Offline

    mountaineerndixie New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Charleston, WV
    Between power strip and the scrolling icons setup at the bottom of launcherpro- I only have a clock widget on my home screen.

    ~ Transmitted via Motorola Droid ~
  16. iSecks
    Offline

    iSecks New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's my setup too. =D
  17. scrub175
    Offline

    scrub175 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jensen Beach Fl
    DL'd. thanks.
  18. drpaul07
    Offline

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    I like it! Very well done. I like it better than quick desk.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  19. PhoenixGTR
    Offline

    PhoenixGTR New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    567
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I particularly like the bottom row where the widgets are represented by icons and don't have to take up screen space when not in use.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  20. cleassan
    Offline

    cleassan New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is anyone using Power Strip on a Droid X? I can't get it to work. Long pressing the search button just brings up voice search...
Search tags for this page

power strip on droid

,

power strips on a droid razr

,

what is the android power strip