Milestone stopped to connect to network after rooting

Discussion in 'Motorola Milestone' started by hatemd, Feb 17, 2010.

  1. hatemd

    hatemd New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I tried to root my Milestone in order to upgrade it later on, but after rooting the phone is no longer connecting to teh GSM network.

    i tried to search networks manually or even automatic but an error message always appears:
    "error while searching for networks"

    i changed the SIM for anothe roperator, and it's always the same.

    any help is appreciated.
     
  2. RinTinTigger

    RinTinTigger Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Ratings:
    +2
    Did you activate the Air Plane Modus?
     
  3. hatemd

    hatemd New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No...
    even if i tried to activate and deactivate it again... the phone stucks starngely as if it hangs when i try to activate plane mode.
     
  4. RinTinTigger

    RinTinTigger Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Ratings:
    +2
    phew.....can you reset it to factory?
     
  5. hatemd

    hatemd New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    done...
    i even entered boot mode, and wiped out everything.

    same.
    still signal is dead.

    I'm searching and found out that there're some complaints of the same issue in other forums (i.e. MODACO) but i didn't find any answer with a solution yet.
     
  6. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +1
    Maybe unroot and see if it gets service back? And if it does, root again and see if anything changes....
     
  7. hatemd

    hatemd New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can you please tell me how to unroot?
     
  8. hatemd

    hatemd New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Guys... i managed to solve it...
    i used RDSlite with the new SBF downloaded from
    motorola_milestone:sbf [And Developers]

    thanks all for your support.

    but how can i know if the phone is still rooted or not?
     
  9. RinTinTigger

    RinTinTigger Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Ratings:
    +2
    Open up a shell and type su....if it says nothing, youre rooted. if it says permission denied, your not!
     
Search tags for this page

android error while searching for networks

,
android tablet error while searching for networks
,
cyanogenmod 10 android error while searching for network
,

error while searching for networks

,
error while searching for networks android
,
error while searching network
,
motorola error while searching for network
,
motorola error while searching for networks
,
motorola milestone no network
,
smartphone error searching network