MAJOR internet troubles today!

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by zMd113, Jul 13, 2010.

  1. zMd113

    zMd113 Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    OKC
    Ratings:
    +0
    While using the browser: menu>more>settings>scroll down a little and you'll see options to clear cache, cookies, history, etc.
     
  2. herbmmm

    herbmmm Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Arizona/Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    I find this thread interesting because I had no browser service in Pa. Tuesday evening for about 2 hours! I could check weather etc but not load my browser(XScope)! Finally cleared up and now everything is OK. Glad I didn't react like some people!
     
  3. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,376
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    You don't need an app killer. It's OK to have one on your phone just don't set it to auto kill anything. Your Incredible will manage it's own memory just fine.

    There is a cache cleaner app in the market, however it does clean one app at a time. You may want to check it out. For rooted phones there is CacheMate for Rooters, which will clean everything with a push of a button. It is a paid app, just a couple of dollar IIRC.
     
  4. dennis meyer

    dennis meyer New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    app killer

    thanks hook,
    when i check the app killer it often says killed 18, 20 6 etc.,etc.apps. I thought i was helping my battery life.how important is cleaning cache ? what are the consequences?
     
  5. zMd113

    zMd113 Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    OKC
    Ratings:
    +0
    So far today it's been good, I have had some instances of 2 or 3 minutes of it not loading anything. I'm thinking something locally is being replaced or upgraded. Maybe the new LTE network or whatever it's called is being installed. Once again it was only the internet that was messed up nothing else. GPS, games, apps, etc. are all running perfectly. Definitely no where near as bad as yesterday, but still a concern.
     
  6. franked

    franked New Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sadly, yet understandably enough, nobody promises 100% uptime. Blips happen. Even long ones.

    Just because I pay $400 a month for electricity doesn't mean that it will be on all the time. When a transformer blows, it could be out for days. The same with phone service.
     
  7. MAzing87

    MAzing87 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    285
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    My internet just stopped working. It was working fine but then a window pops up saying page can't load because there isn't an connection. I can only use wi-fi but im at work and I rather use the net from my phone instead. Is there something going on?
     
  8. quest7

    quest7 Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    oklahoma city, okla
    Ratings:
    +0

    I know last time, it seemed to be nationwide. But, I'm in Oklahoma city and mine is fine. Sorry.
     
  9. MAzing87

    MAzing87 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    285
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Is there a way to stop and restart the internet connection other than to power it off? Normally, when I turn wi-fi off, the 3g comes right up. I even turned it off and turned it back on and no dice. It just says "No service" on my phone (where it used to normally say Verizon).
     
  10. herbmmm

    herbmmm Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Arizona/Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    Internet is working in Pa. right now!
     
  11. quest7

    quest7 Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    oklahoma city, okla
    Ratings:
    +0
    Call Verizon and ask for a tech rep. See if they are doing any repairs to their cell towers.
     
  12. MAzing87

    MAzing87 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    285
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Ok, I'll do that.
     
Search tags for this page
droid incredible having trouble turning on and going online
,

how to get the internet working on my htc incredible

,

i cant get the internet to work on my htc droid incredible

,
may 16 2013is anyone else having trouble with their internet
,

my internet wont work on my droid incredible

,

why isnt my internet working on my droid incredible