Liberty Rom Camera problems

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by thematter, Mar 10, 2011.

  1. thematter
    Offline

    thematter New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello! I have been using the liberty rom for over a week now and I have to say, it is great! Although I have no use of my camera or camcorder.

    I have tried to search a reason and a fix for this, all I really found was to wipe everything and reinstall the rom, Ive tried this twice now and still no luck.

    I can take pictures with the camera and it seems to save them, but they will not show up on the gallery or am I able to send them in an MMS or open them on my PC.

    Anybody have any ideas?
     
  2. Craig_s
    Offline

    Craig_s Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Go into Liberty Toolbox, App Management, Install add ones, and install the blur camera. That was the only way I was able to eliminate most of my problems with the camera. It basically puts you back to the original camera.
     
  3. thematter
    Offline

    thematter New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ^tried, still not working
     
  4. mrunleaded
    Offline

    mrunleaded New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had this problem too.

    I had this problem too. I solved it by using the sbf to get to .320 and then updating to Liberty. I was using the .15 SBF and it gave all kinds of media related issues.

    Just wanted to put this up since it took several months to figure it out.
     
  5. regkilla
    Offline

    regkilla Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    604
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    bay area, California
    Ratings:
    +1
    same problems for me.