Camera issue in liberty

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Amagine, Jan 23, 2011.

  1. Amagine

    Amagine Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Ok. Im running liberty 1.0 on a dx with a 30.01 boot and the 340 base file. My problem is the camera. It acts like it takes the shot but all my new shots show as blank in the gallery. I have tried both the asop, liberty and the blur cameras with no luck. Suggestions? Or will this b fixed in 1.5?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. mobile_sensei

    mobile_sensei Team Liberty Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Land of Liberty
    Ratings:
    +0
    Glitch

    Its just a glitch, not caused by liberty itself. I fixed by wiping date in Titanium BU... :blackdroid:
     
  3. xliderider

    xliderider Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Ratings:
    +1
  4. Amagine

    Amagine Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    In what series should I update all of this?
    Btw kernal is 2.6.32.9

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  5. xliderider

    xliderider Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Ratings:
    +1
    I think it says in the first post. Your kernel version is ok, but the latest bootloader is 30.04
     
  6. Amagine

    Amagine Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    yea I did some digging and found out the reason I had 30.01 was due to my running on the 2.2 leaked os and forgot that was the backup image I was running on when I tried liberty.
    So needless to say. If your running the Leaked Froyo OS.. sbf to 2.1 and OTA. ReRoot then install Liberty...

    much better.
     
  7. SheDevilDrifter

    SheDevilDrifter New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im having the same problem. but i have the correct kernal and bootloader. could it be the camera itself? and has anyone taken a droid x apart? ive got spares available to swap it if its possible.