Liberty ROM 2.0: Fix for Settings Force Close issue Live!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by igchy, Apr 4, 2011.

  1. igchy
    Offline

    igchy New Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mobile_Sensei twitted about a patch:

    Verified that on my driod2, works ok and no more FC.

    I didn't do a backup and didn't wipe data/cache, just installed patch, rebooted and that's it.
     
  2. eqforus5
    Offline

    eqforus5 Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    TN.
    Ratings:
    +0
    Just installed and rebooting yup works fine now.
     
  3. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    looked in the market and no update there and opened the toolbox and reinstalled the rom without wiping and mine still FC im not going to wipe just for this bc you can get there by toolbox>menu>settings takes you to the same place
     
  4. rabidturtles359
    Offline

    rabidturtles359 Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No its in the rom manager in the toolbox... just view all downloads then install from there

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  5. ovelayer
    Offline

    ovelayer Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    558
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    28
    Location:
    U.S
    Ratings:
    +26
    Thanks for the info man! I probably bassed by the fix numerous time lol
    Worked like a charm!
    I just downloaded and installed without whipe or backup!
     
  6. txter
    Offline

    txter Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    just another reason i love Team Liberty....they make life so easy for us.
    THX TEAM LIBERTY
     
  7. txter
    Offline

    txter Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I ran the fix and it worked great. However, after the reboot I lost the themed power control widget. Im running the blacked out blue gb theme. The power control widget reverted to the stock Liberty theme.
    I reflashed the theme and it changed back but now I lost and can't get back the themed icons in the status bar....battery, antenna, 3g, etc. They are blue but the icon haven't changed.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    Yea I saw that right after I post the comment...ran it and works gr8 man I love these guys!!!!!!!!!!
     
  9. kfa_tpa
    Offline

    kfa_tpa New Member

    Joined:
    Mar 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've insttalled the fix, but it did not completely resolve the issue. It doesn't force close anymore, however when I click on Liberty Settings it goes to black screen for a second, then returns to main settings menu.
    I tried installing it twice w no change.
    Anyone else having this issue? Any ideas to resolve?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  10. eqforus5
    Offline

    eqforus5 Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    TN.
    Ratings:
    +0
    5 Stars to JRummy. His update fixed the FC for the on screen keyboard. Thanks for the fast update fix.
     
  11. R2Dtard
    Offline

    R2Dtard New Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chapel Hill, NC
    Ratings:
    +0
    I just installed an update for the toolbox and the liberty settings are force closing again, and no patch appears in the toolbox. Any suggestions?

    ETA: When I uninstall and reinstall the free version I get no FC error.
     
  12. eqforus5
    Offline

    eqforus5 Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    TN.
    Ratings:
    +0
    At least no more FC.
     
  13. WyldStyl3
    Offline

    WyldStyl3 New Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i don't see a patch in the rom manager
     
  14. destin246
    Offline

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I. Don't see a patch in rom manager..

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  15. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    There is no patch. Mine works fine. Not even one fc

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
Search tags for this page
liberty rom settings force close
,
liberty settings fix
,

liberty settings force close

,
liberty settings force close 2.0.1
,
rom manager patch
,
rom toolbox force close
,
rom toolbox force to close