Liberty GB .8 Wifi Teather

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by mioduz, Jun 22, 2011.

  1. mioduz

    mioduz New Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was playing around after i got liberty gb .8 installed on my droid X and I found a wifi Tether option under settings>>wireless
    Is this the equivelant of Verizon 3g hotspot (where as if i use it i will be charged)
    I ask because i can not get Wifi Tether to work. My laptop gets forwarded to some verizon page to pay for tethering.
     
  2. cjriddle22

    cjriddle22 Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    the Ville
    Ratings:
    +0
    Yes this is the Verizon hotspot. It is incorporated into the system on GB, not just an app you can delete like on Froyo. I hear there are work arounds if you really want it, but I myself am not exactly sure.
     
  3. SupraRZ95

    SupraRZ95 Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wifi tether 3.0 experimental version. Change device profile to droid x in its settings. Add password for encryption. Hit tether and ur done.

    dxsys.xbl
     
  4. pcpimp

    pcpimp Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CBUS
    Ratings:
    +1
    I did this but still had to flash the TBH patch and it works GREAT!! I'm not worried about VZW I don't use it enough or abuse it :)
     
  5. jerry42570

    jerry42570 New Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Aha! Forgot about changing the device profile again! Great to know I can always find answers before abandoning what seems like a great ROM so far. I flashed the TBH patch and nothing. I'll have to give it another test try when I get off of work.
     
  6. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    I also use Masqed Crusader to use Google DNS instead if Verizon.

    sent from my ApeX
     
  7. jmims

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0
    Set DNS is free.
     
  8. alosenster

    alosenster Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can anyone post instructions on how to get this to work? I tried, but when I connected to the hotspot it sent me to a Verizon redirect screen.
     
  9. jmims

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0
    This works for me on Liberty Gingerbread v.9. I also have Set DNS installed, but I doubt that's really doing anything.
     
  10. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Has always worked for me. Set to d2 and it works. I don't tether, but it's good to know that it's there if I need it

    Droid 2 Liberty GB v0.9 (Blacked out-red theme)
     
  11. lorider

    lorider New Member

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Love. This. Forum.

    Thanks!
     
  12. viper3773

    viper3773 Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks, works :D
     
  13. viper3773

    viper3773 Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well it didn't work for any https sites :(

    Sent from my DROIDX using Tapatalk