LauncherPro Beta (SUPER FAST & SMOOTH Launcher!)

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by gardobus, May 16, 2010.

  1. PriestSyrinx

    PriestSyrinx Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Garemlin,

    If you re-add the icons, they go back to the original size.
     
  2. droidemere

    droidemere Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Droid Universe.
    Ratings:
    +0
    They should add an option to hide icons in the drawer...this will complete the dream..
     
  3. Garemlin

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    382
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Delaware
    Ratings:
    +403
    Current Phone Model:
    LG G3 (VZW), Nexus 7 v2

    LOL Yeah I just discovered that. Thanks for posting just the same.
     
  4. NetNathan

    NetNathan Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Corona, CA
    Ratings:
    +0
    LauncherPro
    It has really grown since this thread started. Great programming support.
    This one sweet app...

    This guy deserves a "Donate" link.

    He even has a support forum...LauncherPro Forum • Index page
    ..
     
    #496 NetNathan, Jun 2, 2010
    Last edited: Jun 2, 2010
  5. rage151

    rage151 Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you tried adw launcher? You can six icons...and it is much more customizable. Faster too...at least on my phone.
     
  6. kook

    kook Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +1
    Kinda messed up to pimp another launcher in this man's thread.
     
  7. MK-9

    MK-9 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Love the changes, but I'm getting a ton of FC's after this new update. :(
     
  8. SpykeZ

    SpykeZ Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    oh man I just got this and im quite amazed at how quick things are, it helps I just OC'd too but even zeam..which ive been using forever, doesn't go this quick. Think it's here to stay, I just hope they don't charge for it.

    My only complaints are miniscule. App drawer doesn't slide out like I like doing, doesn't seem I can change that. And when setting a shortcut from the drawer to the desktop it double vibrates
     
  9. gprichardson1

    gprichardson1 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    MA.
    Ratings:
    +0
    I've noticed an issue that's not isolated to LP, but was still wondering if others have seen this. When I add a shortcut, be it to a home screen or one of the quick launch buttons, I'll long press then choose shortcut -> application (or just application if it's one of the quick launch buttons). After that it can take up to 10 seconds or more before I get the list of apps. This doesn't happen to me with the stock home.

    Same thing happened to me with Helix 2 and Tag Home, so it's not just happening with LP. Has anyone else seen this? Just want to know if it's a problem with my phone or if it's a more widespread problem with others.
     
  10. stevehy

    stevehy Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Seen this with all home replacements I have used, it's not just you.
     
  11. dclutter1

    dclutter1 Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah, I think that's pretty standard. It's that way on mine anyway.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  12. Jus Cruisin

    Jus Cruisin Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    I don't have LP or launcher as default (they both come up to choose when I press the home key.

    My question is this, I have pressed a button when handling the phone and I get all my screens showing as thumbnails. Just what am I pressing? I can't duplicate it and it has happened 3 or 4 times since I installed LP over the weekend.
    Read through about 20 pages of this thread and never saw anything about the thumbnails.
    Also, I was going to check and LauncherPro and it doesn't open.
     
Search tags for this page
activity not found com fede launcher
,

apk super fast launcher pro

,

fast and smooth launcher

,
launcher super smooth
,
most fastesst launcher having 4icon in 1
,
new super faster launcher
,
ninja h2
,

smooth launcher

,

smoothest launcher for android

,
superfast launcher