1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Joomla forums and posting problems?

Discussion in 'Android Tech Support' started by poodlesx2, Nov 22, 2013.

  1. poodlesx2
    Offline

    poodlesx2 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I belong to an online forum. wellspouse.org

    I have been having trouble posting from my razr MAXX. I have had the phone for about a year and Verizon has pushed updates to it a couple of times so I assume that I must have the current OS. I am using the Internet Explorer browser for this forum.

    I was having trouble and they did an update but that did not help.

    I use the Swype keyboard with no problem any place else that I have gone. It caps each word that I type/swype and if I choose one of the suggestions, it will be inserted at the beginning of the document. Since Swype insert spaces everywhere else, I let it do that for me. On the forum, I get no spaces.

    I get strings that look like this:
    HowDoIGetThisToWorkSoOthersCanReadIt?

    If I have a misspelling and have to make a correction by backspacing, the correction will have it's own Cap.

    Surely I am not the only one with this problem. I seem to have been led to believe that no one else is having this problem or knows of an answer. The suggestion to get a new phone seems unreasonable.
Search tags for this page

joomla forums samsung galaxy