ics screen shoots

Discussion in 'Droid RAZR' started by paul0303, Apr 2, 2012.

  1. JHOOPS2

    JHOOPS2 Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    I'm scared!
     
  2. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,075
    Likes Received:
    4,023
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,513
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    And the updates are sent by Google. When your phone updates is dependant upon when your phone was activated SUPPOSEDLY.

    sent from my MAXX.
     
  3. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Still nothing for me. :frown:
     
  4. qoncept

    qoncept Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    633
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    Are you completely making this up or just quoting someone that was wrong?
     
  5. NZRocketman

    NZRocketman Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Will this update come from Motorola or through the carrier. if i plug phone into motocast and go update will this work?
     
  6. thaDroidz

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,057
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +44
    That update is for the pc program.
    On your phone: goto settings /about phone system update is at very top

    ----posted maxx'ed out----
     
  7. xtor

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    102
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +106
    Nothing in norcal

    my razr's sharper then yours ™
     
  8. hondabomdc5

    hondabomdc5 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +1
    i hope there is a screenshot capability with ics for the razr
     
  9. Jungle King 76

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +14
    There is.

    Sent from my DROID RAZR using Xparent Purple Tapatalk
     
  10. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,123
    Likes Received:
    977
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,027
    Current Phone Model:
    Z Force 2
    Twitter:
    smalltownlife13
    As jungle king already indicated, there is...holding the power button and volume down button at the same time will take a screenshot and it will be saved to your gallery.
     
  11. Androidatic

    Androidatic Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    248
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +10
    The soak test hasn't even started yet so I don't see this coming out this Wednesday.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
     
  12. tkileh

    tkileh Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Denver Co
    Ratings:
    +5
    Still very possible. They soak tested updates for bionic one day and then next day sent it out. And hell they may pull a change up and say Ef soaking and shoot right to OTA. They are months early and saying its gonna be on the 4th I guess anything is possible at this point and the unexpected should be expected.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk