[ROM] Icarus Hd 1.8.3 Remix (aka Strippd) By SPJESTER, Jp1044 And T3T3Droid

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by [SP]JESTER, Mar 2, 2013.

  1. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Blur ROMs usually have web top so yea

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  2. drice72

    drice72 Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sweet! I'm downloading this and installing today!
     
  3. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Ok just a warning from here on out (this applies to all my threads), i wont be answering anymore "Why did you remove Google Now?" questions.
     
  4. DaVinciNinja

    DaVinciNinja New Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have tried 3 times to flash. I wiped data and cache and the flashing said success, enjoy Icarus and all that. Yet when it boots it is still my stock ICS ROM... any idea what I could be doing wrong?
     
  5. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Uhhhh did you pick the correct rom slot?
     
  6. DaVinciNinja

    DaVinciNinja New Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I suppose not, which should it have been?
     
  7. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Um ROM slot 1? It helps to know what ur doing.. U should leave the stock ROM alone tho

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  8. pistacio

    pistacio Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MA
    Ratings:
    +5

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  9. Tillmorn

    Tillmorn Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    33
    Ratings:
    +6
    I've been enjoying this for a few days now. Breath of fresh life into the Bionic. And, like others, I'm not big on CM10. As to the "Oh no Google Now!"...personally I like that my phone doesn't tell me three times a day what my ETA for the house is anymore...

    One thing I've noticed, the phone does get hot, but only when running Spotify. Since I did not use the service until yesterday I cannot comment on whether or not this is a ROM specific issue. Honestly, I'm 99% certain it's just crap on Spotify's end.
     
  10. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,779
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +13
    Only problem I had was when using lte off 3g doesn't work. Automatically goes to 1x
     
  11. milski65

    milski65 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Orange Virginia
    Ratings:
    +1
    Sorry for the question SP. You're saying rom slot 1 only? If so I missed that point in the thread or op. I'm running in slot 4 without issues. If I'm misunderstanding the posts, my bad.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  12. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,779
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +13
    No dude. Just clear a rom slot and install rom. Then wipe cache and dalvic then reboot. That's it.
     
  13. milski65

    milski65 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Orange Virginia
    Ratings:
    +1
    I was hoping to hear that. Otherwise I'd be wondering what the heck is going on. Thanks devil

    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
     
  14. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,779
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +13
    No problem. You can hit me up on Google.talk if you have any questions about the bionic roms or root stuff lol
     
  15. milski65

    milski65 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Orange Virginia
    Ratings:
    +1
    Thanks for the offer. I'm pretty much covered :)

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
Search tags for this page
droid bionic icarus hd
,
droid bionic roms
,
icarius rom
,
icarus bionic
,

icarus hd

,

icarus hd bionic

,
icarus hd remix
,
icarus rom bionic
,
sintrust app doesn't work on hyperdrive
,
wicked jester rom compatible with motorola droid x