[ROM] Icarus Hd 1.8.3 Remix (aka Strippd) By SPJESTER, Jp1044 And T3T3Droid

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by [SP]JESTER, Mar 2, 2013.

  1. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer
    Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Lol no idea because... "User Error and related phrases such as PEBKAC ("Problem Exists Between Keyboard And Chair" and the complementary PEBCAK ("Problem Exists Between Chair and Keyboard"), PICNIC ("Problem In Chair Not In Computer"), PIBCAK ("Problem Is Between Chair And Keyboard") or ID-10T error ("Idiot error") are also used as slang in technical circles with similar potentially derogatory meaning.[SUP][1][/SUP][SUP][2][/SUP] This usage implies a lack of computer savvy, asserting that problems arising when using a device are the fault of the user. Critics of the term argue that the problems are caused instead by a device designed in such a way that it induces errors."
     
  2. shockaholick_01

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    what files would I search for? sorry I feel like a dumba$$...i'm still a newb...:(
     
  3. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer
    Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Have no idea, any way you could like backup the app while it works on one rom. And restore the app+data on icarus and see what it does then
     
  4. shockaholick_01

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Tried it :( still a no go...
     
  5. pistacio

    pistacio Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    441
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MA
    Ratings:
    +5
    I have to say, this ROM is fast! I noticed my available RAM was always above 410mb or so, which never happened on any other ROM I ran. But I also noticed Android OS usage was up there, about 40+% after 12-13 hours, and my bionic was running hot at times, to the point I had to shut it down (which also, never happened on any other ROM :( ). Also, a little less battery life, but not bad overall, about 15-16 hours on extended battery.

    Unfortunately, I reverted to something else for now. I'll probably jump back on it at some point when I have time for a completely clean install (without all the fumbled OTA's I did, lol).

    Thanks for your work!


    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  6. drice72

    drice72 Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This is probably a stupid question. Being BLURR based, does this ROM keep webtop? I left CM ROM after getting a lapdock for Christmas. I really like it, but would also like a custom ROM.
     
  7. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer
    Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Blur ROMs usually have web top so yea

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  8. drice72

    drice72 Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sweet! I'm downloading this and installing today!
     
  9. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer
    Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Ok just a warning from here on out (this applies to all my threads), i wont be answering anymore "Why did you remove Google Now?" questions.
     
  10. DaVinciNinja

    DaVinciNinja New Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have tried 3 times to flash. I wiped data and cache and the flashing said success, enjoy Icarus and all that. Yet when it boots it is still my stock ICS ROM... any idea what I could be doing wrong?
     
  11. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer
    Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Uhhhh did you pick the correct rom slot?
     
  12. DaVinciNinja

    DaVinciNinja New Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I suppose not, which should it have been?
     
Search tags for this page
droid bionic icarus hd
,
droid bionic roms
,
icarius rom
,

icarus hd

,

icarus hd bionic

,
icarus hd remix
,
icarus rom
,
icarus rom bionic
,
sintrust app doesn't work on hyperdrive
,
wicked jester rom compatible with motorola droid x