[ROM] Icarus Hd 1.8.3 Remix (aka Strippd) By SPJESTER, Jp1044 And T3T3Droid

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by [SP]JESTER, Mar 2, 2013.

  1. pistacio

    pistacio Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    441
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MA
    Ratings:
    +5
    Well, I was in a couple of rough coverage spots today (i leave 4g on always) and flashed the OTA (twice) all since coming off the charger at 5am. With that said, here's battery so far: *extended battery *

    View attachment 60988

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
    Last edited: Mar 4, 2013
  2. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Nice! And about the Bluetooth. We have no control over that. Its been untouched. Its blur most of that stuff is signed by motorola

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  3. pistacio

    pistacio Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    441
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MA
    Ratings:
    +5
    I edited my post... extended battery.

    Tomorrow should be a better test.

    I can't really test any Bluetooth, I don't use it. I use the factory car dock thru the audio cable.

    BTW, I only wiped cache for ALL the ota's, haven't seen any ill effects yet.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  4. wicked

    wicked DF Administrator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,140
    Likes Received:
    1,415
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,600
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @MikeAlvez
    If you flash this ROM, make sure to mark it as installed and nominate it for dev of the month!

    Of course that goes for any ROM you install. :)
     
  5. delt4

    delt4 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    Done! I will also check my bluetooth on my work phone tomorrow to see if its the problem.
     
  6. lSUPERFLYl

    lSUPERFLYl Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    University of San Diego
    Ratings:
    +0
    If I'm on Icarus HD 1.7.4 original (non-remixed), must I wipe data before flashing the remix?
     
  7. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    its a total different rom setup so yea... You might could restore your data
     
  8. shockaholick_01

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hey just curious....idk if there is something special I need to do...but I use mobile banking quite frequently. And I use suntrust to bank. For some reason it doesn't work on this ROM. It works on say, blurrymaxx. But I love icarus stripped too much to change to a new rom. I wanted to see if it worked on another ROM and it does. Do you all think it has something to do with permissions on the app itself? It won't let me get past the login screen. It just loads and won't do anything psat trying to login.

    Would love some sort of answer on this :(
     
  9. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    thats really odd. i have no idea what the difference would be or why it wouldn't let you on there. I mean it isnt like any bank stuff comes on the phone to begin with
     
  10. shockaholick_01

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yea..its quite frustrating...b/c I absolutely love icarus stripped. I was running 1.5 for the longest time, and didn't know there was an update. So I flashed 1.8 and also blurrymaxx on slot 2. Idk why it works on blurrymaxx, and not on Icarus. I've been googling the issue all night, and found no luck. I really don't want to use another ROM, b/c I love ICARUS!!
     
  11. [SP]JESTER

    [SP]JESTER Developer Developer

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    well see if you can find any files that may be different that are allowing it to work. Something has to be going on lol

    Call your banks tech support and ask what file the app looks for lolol
     
  12. shockaholick_01

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    just found this in a thread on XDA, and I have no idea what it mean...but they said that this fixed it: "Last time I helped someone with this issue it turned out to be a pebkac error. " that was what the dev said in another forum. Any thoughts Jester?
     
Search tags for this page
droid bionic icarus hd
,
droid bionic roms
,
icarius rom
,

icarus hd

,

icarus hd bionic

,
icarus hd remix
,
icarus rom
,
icarus rom bionic
,
sintrust app doesn't work on hyperdrive
,
wicked jester rom compatible with motorola droid x