help please

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by xkape, Aug 1, 2010.

  1. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,873
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    Thuis forum is so not right. I don't know what happened. I was in the User CP and decided just to see what the different skins looked like. I clicked on the mobile one. Just wanting to see if it would be cool on my phone.

    However, it barely works on my comp and I cant change back. It says I am missing a security token.

    Windows 7 64bix running IE 8 Worked fine until now.
  2. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,873
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    I cleared my cache, history, temp files, etc... not thjat I wanted to but I had to try. nothing. bout ready to switch browsers. Firefox has this issue too though.
  3. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Notified an Admin for you...
  4. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Switched it for ya

    Log out
    clear cache and cookies
    log back in...

    Let us know...
  5. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,873
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    giddity!

    It's back. Thanks for the insanely fast help there guys.
  6. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    No problem...
  7. JimMariner
    Offline

    JimMariner New Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,545
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SE Florida
    Anytime, glad we were of help to you, We hope you enjoy your time in the forums !!!!
  8. baniels
    Offline

    baniels New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    52556
    I changed my setting yesterday to see if I could find a solution for the OP. When I couldn't I subscribed to this thread thinking the solution would be posted. Now I see there is no solution other than the kindness of the board admins.

    Could you switch me back as well?
  9. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    I'll have to see if I can't get an admin to switch it back for you. This may take some time so please be patient.

    It's the work week now and the admins have real lives to attend to. I'll try my best however to get it fixed for you ASAP. ;)
  10. baniels
    Offline

    baniels New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    52556
    Thanks. No hurry though. I can get around ok as it is.
  11. JimMariner
    Offline

    JimMariner New Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,545
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SE Florida
    Hey Hook, baniels, It should be all fixed, Sorry for the delay in responding.

    Have a Great Day !!!!