help please

Discussion in 'HTC Droid Eris' started by lovelltim, Feb 7, 2011.

  1. lovelltim

    lovelltim New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I do not know what happened, I lost my home screen that I had, I tried to go to personalize it again and the custom setting is gone??? I went to set it back up like I had it and the HTC widgets are gone, the Android widget is gone, it has the options of shortcuts, widgets, folders, and wallpaper. what happened? I tried to do a factory reset by holding the volume down button and power button but that did not help so what do I do now? Also my home screen does not have the phone and + sign down on the bottom, it has a tag that you slide up for all programs. can any one help.
    Thanks
     
  2. Bob Dammit

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    Stock or rooted?
     
  3. lovelltim

    lovelltim New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    stock I think, it has 2.1 on it, I bought it off ebay about 6 months ago
     
  4. Bob Dammit

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    From whats left of your home screen, hit Menu > settings > Personalize > Scenes. Check the HTC option and see if that helps.
     
  5. LoneWolfArcher

    LoneWolfArcher Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +157
    SOunds like HTC Sense UI got disabled somehow. My wife did that once. Try this:

    menu>settings>applications>manage applications
    scroll down to HTC Sense and select it then select clear defaults
    hit the home key and a pop up will appear. check the box to do this action by default and then select Sense.
     
  6. lovelltim

    lovelltim New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it does not give me the option to clear defaults, so now what?
    also Menu > settings > Personalize > Scenes. Check the HTC option does not help, I have tried that and all of the other ones down to clean slate and nothing changes.
     
  7. lovelltim

    lovelltim New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I got it back i am not sure how but it is good now, Thanks everyone.
     
  8. backwoodboys11

    backwoodboys11 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yesterday my droid started when i would mash the power button to make a call or anything the screen shows up white with a bunch of lines running down it. i could pull the batt. and it would be fine.i had downloaded the white pages app so i deleted it along with a few more apps i dont use anymore. i put it on charge and let charge during the night. it was fine this morning when i unplugged it. well i just went to use it and now im getting the same white screen. so i pulled the batt. again and that did nothing to help. i hooked it to puterthought it might help but the puter dont even see it..it is a stock droid 3 with the latest up dates.......thanks for any help
     
  9. Alcapwn89

    Alcapwn89 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  10. backwoodboys11

    backwoodboys11 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    safe mode didnt work it still powered up with the white screen with lines on it. i contacted verizon and they said there is no cure for that screen.sending me a new phone monday. thanks for your help
     
  11. Alcapwn89

    Alcapwn89 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No problem, that was the correct thing to do. Glad you're getting a replacement phone.
     
Search tags for this page

personalized scene setting