HELP! Might have bricked my Droid X

Discussion in 'Android Tech Support' started by rathzil, Sep 16, 2010.

  1. Abe21599
    Offline

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,345
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    theres gotta be something else bc i never use PC mode and ive successfully done sbf flashes before
  2. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did have USB Debugging on.

    Is it even possible to get in and change it to PC media mode? Does that even make a difference if the phone isn't even booting up?
  3. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    285
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +299
    Yeah if you have USB debugging on and try to install the drivers it won't work. The first time you install drivers you need that off then you can go back into it. Normally it woudn't matter cause you could change to pc media sync cause those are different drivers. But since you can't even boot up that is your problem.
  4. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm not sure how USB debugging makes a difference, as I don't think I even had my phone plugged into my computer when I installed the drivers.
  5. Abe21599
    Offline

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,345
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    may i suggest uninstalling everything, even deleting the gift, and starting fresh?
  6. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    285
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +299
    Best I can tell is Windows sees your phone differently when you have debugging on. Cause I turned it off and uninstalled drivers then plugged it back in and reinstalled and it worked. Then I was able to turn debugging on and RSD saw it just fine. I was telling you about the Media Sync mode because RSD saw my phone even without the drivers. Can you take it to a Verizon store and have them flash back for you?
  7. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Heh, tried starting fresh too. Also tried it on another laptop.
  8. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can they do something special to flash it back at a Verizon store?
  9. Abe21599
    Offline

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,345
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    RSD lite is what VZW is gonna use and most people (I think I am) on these forums are more knowledgeable than the techs working there.
  10. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    285
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +299
    Well they already have the drivers installed and working I would be willing to bet their computers would pick up your X. Unless you close to the Austin Tx area I can't be much help.
  11. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    285
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +299
    Have you tried just for kicks right clicking on your RSD icon and go under properties>compatibility>and make sure run as administrator is checked?
  12. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    There is no box like that for Win XP.
  13. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    285
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +299
    Yeah sorry meant on your roomates system, probably not gonna change but might.
  14. thatisandwas
    Offline

    thatisandwas Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wow...this is awful. Could it be the first true brick? I certainly hope not...any luck yet???
  15. rathzil
    Offline

    rathzil New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Still no luck. Gonna stop by the Verizon store just in case, but certainly not hopeful. Hell, I consider MYSELF to be more techy than those guys.

    (EDIT to not double post): Also yeah, when I was running it on my roommate's vista laptop I did make sure RSD was running as administrator.