?Help - Flashed CM10 (Latest, via SafeStrap 2+), NO Call Service/4G

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by Spyder5157, Nov 25, 2012.

  1. helron

    helron Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    346
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +16
    I think I did, but look and saw it wasn't a bad dirty flash. I think I mayhave done something with settings on Lte becaue i remember seeing many options. But, the kicker is this: if the dirty flash went wrong, how the heck did stock hget corupted too. Like I said, a lot of researching leads me to believe that is was a CM10.2 gremlin. Many posts say that Cm10 and radio seeks have many issues. that's why I am thinking of AOPK. Right now, I am floating with stock until I begin to hate it again. LOl
     
  2. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Check out blurry ROM. Its the only JB ROMivr found that I actually like.
     
  3. helron

    helron Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    346
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +16
    Will research it. Is it (ASOP, AKOP) .. Luv my Xt912 and hated the blow up with CM10. But, i must saym that the CM10 RC5 first release worked really well, but the camera sucked. CM10 devs cant seem to get the camera working on any rom.
     
  4. helron

    helron Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    346
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +16
    In the event of a meltdown, read on.
    If you are on official JB release or not, go here: [SCRIPT] DROID RAZR Utility XT912 Jellybean -- Windows + Mac + Linux (All In One!) - xda-developers

    Follow Matty's instructions. I used Option 1 in March and never had an issue until I dirty flashed Cm10.2 - it was to soon to test that version trail. DROID RAZR Utility XT912 Jellybean [SCRIPT] DROID RAZR Utility XT912 Jellybean -- Windows + Mac + Linux (All In One!) - xda-developers

    Anyway, a clean wipe is always best, so I chose option 1. Make sure your battery is fully charged or else TROUBLE. He will mention a cable. i purchased one, in March 9 after hearing ore about it) for $6 on line. Never though I;d need it until this week when CM10.2 ost ability to receive and make calls. It drained my battery, and woudn't hold a charge. I needed that cable get back into settings and wipe my system. (A lesson well learned.)

    I suggest following the steps in this video. TomSgt2 created an excellent video for semi-NOOBs (like me):
    https://www.youtube.com/watch?v=bzyu2qz8L6U#at=95

    Also look for his videos at RootJunky.com https://sites.google.com/site/tomsgt...-videos/videos
    Last edited by helron; Today at 07:48 AM.
     
  5. born2golf

    born2golf Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    I am in this exact same situation, and even when I look at the phone info it says xt910 instead of XT912, so I definitely think I have the wrong ROM. however, I have been downloaded directly from CYANOGENMOD.com and there does not appear to be anywhere to select CDMA vs GSM. Any thoughts?

    ignore this post, I figured out the CDMA vs GSM versions.
     
Search tags for this page
avatar rom no service razr
,

cm10 no service

,
cm10 no signal
,
cm10.2 no network
,

flashed phone no service

,
installed cm10.1 on razr hd and have no cell service
,
no 4g after flashing rom
,
no 4g on cm10
,
note+2+no service
,
why no 4g after installing rom