GET~R~DONE Dev Team announcement Current LIST OF WORKING d2 ROMS

Discussion in 'GET~R~DONE' started by WoZzY, Feb 12, 2011.

  1. WoZzY
    Offline

    WoZzY The GRD Dev Team Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SouthWest,FL
    GET~R~DONE Dev Team announcement Current LIST OF WORKING d2 ROMS

    Note the people who have tried the GET~R~DONE romer has reported that after system/wipe & Cache Wipe & they boot the rom of there choice & sign into there Google Account The apps dont restore but this can be solved very easily Go to the market before you start this process go to the android market & download Titanium Back up why your ad it buy the Titanium Back up pro from the market & support this great App/Dev for his hard work for making this app that makes all are idea's easier.I recommend you to try Any of these Excellent roms.

    THESE ROMS WORK WITH THE d2G Romer



    1.Liberty ROM D2
    2.squidlymandingo
    3.Epic - D2

    These roms have been tested by me & all flashed to my D2g Working great With all Extras works on all roms


    Liberty Rom- When you go to the liberty tool box it says you do not have the latest liberty rom & tool box will not work ...it will work all features of liberty its because the tool box is reading your devices rom as the d2g-romer so Liberty works 100%.

    Utimate droid For D2 with the Get~R~Done romer works awome all nightly's/Rc's Work with all features .

    Apex- I ran into no problems ran it for 12 hours No issues Ran into.

    squidlymandingo- This rom is running well with all features ......The only SCRIPTS THAT YOU should not use are the O/C ones that follows as
    these scripts o/c 1.1,1.2,1.3,1.4,1.45 as the D2g Runs are different FREQ Than the D2.


    Epic - D2- ran this rom for 12 hours no problems @ all.


    On a side Note The GET~R~DONE DEV TEAM WILL BE UNDERTAKING A NEW PROJECT .......

    THIS PROJECT WILL NOT TAKE US FROM THE RESEARCHING THE SENSOR ISSUE WITH THE D2 Roms ...But this is the Next step for
    The GET~R~Done Dev team to really make a impact on the D2G community
    We have made are presence made in these last 2 short weeks
    but we will be working on something That will make us stand out in the Community.

    We will be getting testers from are dev site so if you are signed up you have a chance to be a tester if you are not signed up then you shoot on over & sign up more details will be posted @ are dev site in the next week or so & also updates will be funneling Around Here @ DF


    You ask what are Project is ....It is top secret but you will be Informed about it when we have a RC Ready after the testers get a chance to get it & test it & run it through the runs

    dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid:icon_ banana:dancedroid
    Last edited: Feb 22, 2011
  2. Psj77
    Offline

    Psj77 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm excited for the sensor issue to be fixed!

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  3. WoZzY
    Offline

    WoZzY The GRD Dev Team Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SouthWest,FL
    we are working on it ...I have contacted a few other devs from d1/d2 to see if they could be assitance

    the secret Project we are working on will BLOW YOUR SOX OFF !!!!
  4. kptphalkon
    Offline

    kptphalkon New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    WHOOOOOOOO GO GET~R~DONE!!!

    I'd love to be a tester but i have no computer to sbf in case **** happens

    Sent from the Blue Falcon cockpit on my Fission 2.4.3 D2G
  5. 473x15
    Offline

    473x15 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you telling me that i can run squidlymandingo rom version 2.3.20.2 with no problems, i don't really care about o/c the point is to save battery life.

    Sent from my DROID2 GLOBAL ( THE GAME OF LIFE )
  6. Asphyx
    Offline

    Asphyx New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Vegas - New York
    I'm going to wait until the Sensor issues are sorted but this is great news!

    If it can be done for the D2G then no reason why we can't see it done for all the others and that would be a boon to Custom Rom Developers.

    Liberty team could work on just the parts that are not phone specific meaning more goodies less hardware tinkering.
  7. hailtothetheif83
    Offline

    hailtothetheif83 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Temecula, Ca
    Awesome news! You guys have make me love my D2G again with all these ROM options... no sensors isn't a biggie to me right now either but glad you guys are still working on it!

    Can't wait to see what the big release is!!
  8. leobg
    Offline

    leobg Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    658
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Gingerbread?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk
  9. Pharrit
    Offline

    Pharrit New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So, where does one sign up for testing on your site? I'm interested!
  10. WoZzY
    Offline

    WoZzY The GRD Dev Team Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SouthWest,FL
    THE dETAILS WILL BE RELEASED ON THE SITE IN THE NEXT FEW DAYS
  11. Scan1on
    Offline

    Scan1on New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    so the liberty toolbox does or does not work? sorry your post is kinda confusing... isnt most of the changeable options in the liberty toolbox (which is what makes it so cool)? so running liberty without the toolbox would be kinda pointless
  12. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    1. Open root explorer and Navigate to /system
    2. Mount system as RW
    3. Long press build.prop and select edit with text editor.
    4. add the filing line of code
    Code:
     ro.modversion=Liberty v1.5
    
    The top 6 lines should look something this,

    Code:
    # begin build properties
    # autogenerated by buildinfo.sh
    ro.build.id=S273
    ro.build.display.id=VZW
    ro.modversion=Liberty v1.5
    ro.build.version.incremental=2.4.29
    tap menu button and choose save and exit,

    Your ro.build,display.id may vary i changed mine to the default Liberty code but It hasn't effected anthing that i can see yet. The rest of the code after the 6th line should stay unchanged.

    Reboot device and check about, under rom/mod version it should say Liberty v1.5, after that open Liberty tools and there should be no pop up. It worked for me.

    I am still having issues installing themes from Liberty tools, but you can download the themes from http://www.droidforums.net/forum/liberty-rom-d2/122983-all-liberty-1-5-themes-mirrors.html
    i would really like to figure out what the deal is with the themes.

    THANKS TO THE GET-R-DONE DEV TEAM FOR GIVING ME NEW ROMS ON THE D2G TO PLAY WITH.
    Last edited: Feb 13, 2011
  13. buryboi
    Offline

    buryboi Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sudod2g, thanks for taking the time to put together the build.prop edits, that should make it easier on folks.
  14. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    No problem. I assumed you are pretty busy.

    For the the theme installation, I think I will just download the themes on my linux desktop and mv them into the the liberty/downloads folder on SDcard and try and install from the Liberty Tools app, if that works then I know it is something to do with the downloading of the files...
  15. jrummy16
    Offline

    jrummy16 Premium Member Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Orange County, CA
    I changed the check for liberty toolbox. Let me know if the one from the market works without having to change the build.prop.
  16. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    jrummy16 haha just soft bricked my phone, haha guess i should have double checked the build.prop syntax on my desktop before rebooting device. When i get it back up I will let you know if it works.

    Ok flashed the D2G_Romer_v4.zip on top of Liberty 1.5 which brought me back to the generic build.prop buryboi put together. Installed the liberty toolbox from market the "Old Version!" error still pops up, of course i double checked un-installed then reinstalled no dice same error. The app still has many usable features , it just wont download themes.


    THEMES for Liberty 1.5 on D2G
    I have been unable to install themes using the Liberty tools app. The app was not downloading the file, it would just boot into clockwork which would report file not found.

    WORK AROUND, NOT A FIX:
    So I downloaded the linear theme put it into the sdcard/liberty/downloads folder then selected that theme in liberty tools and it quickly booted into clockwork and installed file. After it rebooted the theme was installed and works ok after disabling proximity sensors again.

    Not sure if this is a d2g global specific problem. I have not seen any other post on this issue so must be d2g specific. any ideas?

    AFTER INSTALLING A NEW THEME YOU MUST FLASH THE D2G_Sensor.zip AGAIN.



    Thanks to the LIBERTY TEAM and GET-R-DONE TEAM.
    Last edited: Feb 13, 2011
  17. buryboi
    Offline

    buryboi Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the support JRummy!:)

    sudod2g, I was worried that might happen if we "fiddled" with Liberty too much. :icon_ banana:
  18. WoZzY
    Offline

    WoZzY The GRD Dev Team Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SouthWest,FL
    bur Boi just emailed you those Questions Bro

    THANKS JRUMMY YOU ARE NOW TRULEY GLOBAL EBEN KNOW YOU WERE B4 LOL
  19. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Sbf

    tried to flash Apex with romer v.5 boot looped, could not access clockwork I had to SBF now back to stock. Just thought I would let people know see if anyone had the same problem?


  20. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    It happened to me also with Apex 1.4, also left a post on the release thread for it.... ill try to mess with it a little tommorow and see if I can get it running.

    Sent from my Liberated D2G
Search tags for this page

dev team droid dna