froyo...having problems

Discussion in 'Android General Discussions' started by jcross, Aug 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jcross

    jcross New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I got the OTA update and I haven't checked it out too much but I have noticed that launcher pro is much slower than it was before and for some reason my phone constantly starts 14-15 apps...I hit the app killer and no more than 5 sec later all the same apps are running again...didn't have this problem with 2.1. Does the update return your setting to default? Hats the only thing I can think.
     
  2. Dubbin1

    Dubbin1 New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. jcross

    jcross New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    again another problem i posted this on my phone and its now so laggy that i didnt know i posted it twice...but ur post was not very helpful
     
  4. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    That's some lag!

    Don't use an app killer.
     
  5. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
Thread Status:
Not open for further replies.