Efuze?

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by spencar625, Mar 22, 2011.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. spencar625
    Offline

    spencar625 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This has probably already been adressed but I was wondering if the droid 2 has an efuze or if this efuze is just a rumor in general

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  2. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    I think the Milestone had one so I'd assume the same for other locked Motos
  3. spencar625
    Offline

    spencar625 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Would this make it harder to rom/root?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  4. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Root no 10char
  5. spencar625
    Offline

    spencar625 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What's 10char

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  6. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Its a way around not typing the minimum 10 characters to post
  7. spencar625
    Offline

    spencar625 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So will it screw up installing roms?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  8. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
  9. spencar625
    Offline

    spencar625 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i was looking at that link that you posted (thanks). just one question. i was looking at it and i was wondering as to why he told us to import all of these files. ive looked at other tutorials on here that don't require you to use a computer. are there multiple ways to do it?
  10. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Yeah there's shortcuts. But honestly, if you're new to all this you might want to take the scenic route.
  11. markml0528
    Offline

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    897
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I think droid 2 and the x both have efuze

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
Search tags for this page

efuze

,
www efuze -m