CM6 RC2 is on RM

Discussion in 'Koush' started by stlcity, Jul 23, 2010.

  1. Ludacrosse05

    Ludacrosse05 Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    It hasn't worked well for me and now I am going back to JRummy's Kangerade V6.0.11 - That rom was very smooth.
     
  2. Sp4zZ

    Sp4zZ Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It's been working fine for me so far...
     
  3. validoption

    validoption Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    +1 0characters
     
  4. marty4short

    marty4short Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Latrobe,PA
    Ratings:
    +0
  5. aryanjr

    aryanjr New Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Question, I'm running the CyanogenMod 6 rc1. Can I upgrade to rc 2 or other Roms or Kernals withoug loosing my page setups? I'm also stuck with the upgrade, when I choose to upgrade I get to the recovery screen and it waits for input. What am I supposed to choose? Booting just brings it back to where I had it.

    Sorry if this is answered another place, if so, please direct me.

    ART
     
  6. JRogers1978

    JRogers1978 Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Fairhaven, MA
    Ratings:
    +0
    Anyone know what the extra button in the Power Control widget is for? It has an up and down arrow on it
     
  7. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
  8. bluestudy4

    bluestudy4 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It goggles 3g on and off. Found that out after messing with it a bit. Lol.
     
  9. cyberwire

    cyberwire New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    upgrade with no wipe from rc1... now the back button doesnt work, anyone else have this happen?
     
  10. ty_

    ty_ Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    pointing out the obvious with this guy!

    When you watch the boot animation that has the cyan colors and nexus animation.

    ...right in the middle you see a little android guy!!

    hope that made you guys giggle inside.

    cheers.
    ty.=]
     
  11. CrossFireXT17

    CrossFireXT17 Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Seems to be running great for me! Curious of changelog as well, the power widget is the only thing new I've seen... the 3G is nice though!
     
  12. nmiltner

    nmiltner Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Wayne, IN
    Ratings:
    +6
    Anyone else notice the camera doesn't focus very well. Some pics are alright, others are really bad. Reminds me of the first weeks droid was out.
     
Search tags for this page

64553 text

,
64553 text from?
,
got a text from 64553
,
i received a text from 645-53
,
i received a text from 64553
,
received text 64553
,
text 64553
,

text from 64553

,
text messaging 64553