1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Can i freeze these apps?

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by eric.scheman, Dec 22, 2011.

  1. eric.scheman
    Offline

    eric.scheman New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was wondering if anyone freezes social messaging, social messing service, social networking, social sharing, and social status? I use facebook but not to message or anything. Will that effect it or will it mess with my conatacts pictures because i have them set to pull frrom facebook?
  2. akiles
    Offline

    akiles New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fredericksburg, VA
    If you use facebook via the phone social features you may have issues -honestly, I don't remember because I used facebook on my X via blurr once maybe?
    If you use the facebook app, you can freeze everything social. There is a thread regarding apps safe to remove.

  3. eric.scheman
    Offline

    eric.scheman New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks. Yea I ended up freezing all of them for a day and seeing what would happen and everything functions just fine. I still have the contacts pictures when they call that are linked to Facebook and that's the only I need from social apps.
  4. mkemvp32
    Offline

    mkemvp32 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How exactly does one "FREEZE" the apps?
  5. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Root and Titanium Backup Pro

    Sent from my Untouchable TB using Xparent Tapatalk
  6. FoxKat
    Offline

    FoxKat Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    819
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Need Pro, I assume?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  7. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Yes..its one of the features of the Pro version..which is just a key. :)

    Sent from my Untouchable TB using Xparent Tapatalk
  8. eric.scheman
    Offline

    eric.scheman New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I use bloatware freezer. Its free
  9. BiGG WiLL
    Offline

    BiGG WiLL New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    would you say that Bloatware Freezer is/works the same?
  10. techgov8
    Offline

    techgov8 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I ended up just paying for titanium backup and use that to freeze all my apps. definitely worth the cost