Boot animation

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by 9wire, Jul 5, 2011.

  1. 9wire

    9wire Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Tried setting a different animations with absolute, now none of them work. Tried putting them in both media and data/ local with root explorer, no joy. Black screen till boot. CM7.
    Note-absolute did work yesterday to change the animation, no issues changing fonts.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. mholton12

    mholton12 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When u put it in data then local did u have the animation named bootanimation.zip because ifs its not that then it will just do the black screen issue that ur having now or the animation that ur using just doesn't work and I would try download a another one

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  3. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Indeed. The system will look in data/local first and if nothing is there, it will next look in system/media. If it has no audio to it, better put it in data/local. And of course, make sure it's named bootanimation.zip as was mentioned above.

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  4. 9wire

    9wire Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wiped cache and dalvik to install nightly 20 and it started working. I dunno...

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  5. wyld

    wyld Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Who knows how to put sound in a boot animation?

    DarkSlideX DroidX
     
  6. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Who wants to know?!

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  7. wyld

    wyld Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Me! Lol

    DarkSlideX DroidX
     
  8. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    I believe on gb, you'll put the audio file in system/media along with the boot animation. Just make sure data/local is empty.

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  9. wyld

    wyld Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    The only files in data/local are 12p , tmp, and batch.

    DarkSlideX DroidX
     
  10. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Cool. I think there's an audio folder in system/media. Try putting the audio file there

    Droid 2 Liberty GB v0.9