Scared! plz help.. i think its bricked.

EddieG6

New Member
Joined
Jul 10, 2010
Messages
17
Reaction score
0
i switched roms to the newst chevy#1 and now.. it keeps booting up and it stops in between and boots again..over and over.. im scared i bricked it.
i cant get out of there.. i take out the battery and start again.. and same thign happens.
i can still get into clockwork recovery by pressing X and the power key.
but idk what to do.. plz help
 
Last edited:

Backnblack

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
11,106
Reaction score
27
Current Phone Model
iPhone 7+ 256gb
Moved to get you help..
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
It's not bricked..just restore a backup.
 

angler1

Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
203
Reaction score
0
Location
ma
Good news is your not bricked if you can get into recovery. Do you have backup?
 

h_10

Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
45
Reaction score
0
I did the exact same thing which led me to never use CWM or Rom Manager again. Unfortunately you have to flash the sprecovery file from RSD lite. That's the only way to get out of the loop. Read my post in the help section.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
I did the exact same thing which led me to never use CWM or Rom Manager again. Unfortunately you have to flash the sprecovery file from RSD lite. That's the only way to get out of the loop. Read my post in the help section.

No he doesn't have to do that yet.
 
OP
E

EddieG6

New Member
Joined
Jul 10, 2010
Messages
17
Reaction score
0
umm idk if i have backup. i have backup for my apps.. titanium backup..
so how do i restore this?? im gonna look at your help post.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
Wait don't look at his help post yet. He prematurely said that. Check to see if you have any backups of your phone, not the apps..
 

lilhill

Member
Joined
Jan 9, 2010
Messages
214
Reaction score
0
Make sure you do a wipe/reset with clockwork and then try the. zip again. If That's doesn't work, restore your nandroid (you'd better have done that) and start over...

Sent from my Droid using Tapatalk
 
OP
E

EddieG6

New Member
Joined
Jul 10, 2010
Messages
17
Reaction score
0
im in Clockworkmod recovery right now..
ive tried rebooting the system now.
tried installing update.zip from sd card
tried whiping cache partition..
but when i reboot.. that freakin chevyNo1 boot load up screen keeps looping'
im relieved to hear i havent bricked it .
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
Make sure you do a wipe/reset with clockwork and then try the. zip again. If That's doesn't work, restore your nandroid (you'd better have done that) and start over...

Sent from my Droid using Tapatalk

Yeah that's a good point...did you wipe?
 

h_10

Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
45
Reaction score
0
If there is another way to get into recovery then try it. But my exelperience was the no matter how many times I took out the battery and held X on reboot I could not get into CWM recovery thus the endless loop.
 

h_10

Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Nvrmd you got into recovery. Do as the others are suggesting.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
If there is another way to get into recovery then try it. But my exelperience was the no matter how many times I took out the battery and held X on reboot I could not get into CWM recovery thus the endless loop.

Well he said he was able to get into recovery.

OP, don't wipe just cache, wipe DATA AND CACHE.
 

angler1

Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
203
Reaction score
0
Location
ma
You could download a rom from your computer and mount your phone. Load the rom to your SD card and start from scratch. Next time make a back up. Listen to titans. Don go using RSd just yet.!
 
Top