Work email

Discussion in 'Android General Discussions' started by scully, Dec 21, 2009.

  1. scully

    scully New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I know the email issue has been talked about many times, but this is something of an odd problem. I work at a college and have a .edu email address. I have had this address on my Omnia and my Boss currently has his account on his BB without issue.

    When I tried to add mine the incoming server went through without a problem. For the outgoing I tried both the school's outgoing server and the Verizon one at outgoing.verizon.net. When I used the Verizon address everything went through and my inbox loaded.

    As soon as all my messages popped up I got an error message that said Sorry the application email ( process com. android.email )
    has stopped unexpectedly. Please try again. And then I had to force close. This happens every time I open that account.

    Sorry about the long post, but it is extremely important that I have this email address on my phone. Any ideas?
     
  2. Nedaroth

    Nedaroth Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Ratings:
    +2
    Here you are, you need to reinstall http://www.droidforums.net/forum/droid-general-discussions/10308-email-help.html




     
  3. scully

    scully New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just tried this and got the exact same error. Do you think this could be a hardware isue?
     
  4. scully

    scully New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Bump. Anyone?
     
  5. mth04

    mth04 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,927
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0

    No it's a settings issues. The hardware is working correctly.
     
  6. scully

    scully New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Any idea how I can fix it? I would really appreciate the help.
     
Search tags for this page
contact worksi.com
,

mail worksi.com loc:us