1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Where can I get black bar mod

Discussion in 'Droid X Themes' started by Georgedaballa, Nov 23, 2010.

  1. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where can i get a black bar mod for my droid x 2.2 stock rooted?
  2. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Have you thought about a rom?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  3. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I really don't want a rom but can you just find me a black bar mod, and what's a good rom I just got the x yesterday
  4. jloya
    Offline

    jloya New Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    downloading ROM manager, onyx concepts has a simple black bar mod you can dl from there

    if you want a rom, Rubix 1.8 FTW
  5. javroch
    Offline

    javroch Developer Developer

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I prefer Fission, as far as ROMs go, which RubiX is based off of an older version of. Might as well go for the original / most up to date, no?
  6. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dowloaded it from onix then I cheked back up rom then it takes me to clock work and it says unuccesful
  7. jloya
    Offline

    jloya New Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    unsuccessful appears when you select what option?