What Do I Do Now??

Discussion in 'Motorola Droid X' started by Omega Blaze, Aug 30, 2011.

  1. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have a alltel milestone x /droid x It seems to be rooted= ] I have the superuser icon & wifi tethering from the market worked. [I used gingerbreak.] I also used bootstrap for the droid 2? I'm not sure if i can go to custom roms now or what. Also, Titanium backup can't gain root access. I'm still on froyo 2.2.1 Thanks..
  2. tommyg562000
    Offline

    tommyg562000 Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +13
    I'm not sure if you have an actual question. Please, clarify what you are trying to do and about what device you have.

    Sent from my Droid using DroidForums
  3. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    Try uninstalling and reinstalling Titanium. Also try and locate an sbf file for the MB809 before you attempt a ROM.

    random rom'd X
  4. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ^^^^^^^^^^^^Thanks for the help bro.. I just flashed to Liquid 2.6 flawlessly. Hopefully anyone who has a milestone x with alltel will be able to take something from this thread.
  5. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Also, now that i'm on a custom rom titanium back up works!!!
  6. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    As long as you don't flash anything that has a radio update, you should be good. I don't think the Alltel and VZW radios are the same.

    random rom'd X
  7. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do most chefs specify whether they change the radio's or are you saying i shouldn't independently change the radio i have?
  8. tommyg562000
    Offline

    tommyg562000 Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +13
    Chefs?

    Sent from my Droid using DroidForums
  9. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Cookers. The people make the roms..
  10. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    If you upgraded to say GB for the DROIDX, it would change the baseband for the radio and I am not sure if it would work with Alltel. And like you said, don't change the baseband by installing an updater file either.

    random rom'd X
  11. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Liquid 2.6 is GB correct?
  12. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    Yes but it runs off the Froyo kernel because of the locked bootloader

    random rom'd X
  13. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So would i be able to flash to MIUI without any problems?
  14. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    Yes. Just wipe everything and flash. Any of the Froyo based ROMs should work for you. MIUI is pretty cool because its a big difference. Looks iphone-ish, but it runs well and its clean.

    Also, now that you are on a 2nd init ROM, do not use bootstrap. You will brick. You can hold the power button, select reboot then select recovery. Or you can download ROM Manager and boot into Recovery using that.

    random rom'd X
  15. Omega Blaze
    Offline

    Omega Blaze Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    WhoA! brick? Thanks for the heads up bro. Is it safe to delete bootstrap or will i need it for future roms?
Search tags for this page

alltel milestone x custom roms

,
custom roms for alltel milestone x
,
how to tether motorola mb809